Klasseswingers.be is een erotische datingservice die zich richt op Nederlandse en Belgische markt. Klasseswingers zijn een relatief nieuwe speler in de dating markt welke nog volop in ontwikkeling is. Ze hebben nu ongeveer 1000 leden maar naar verwachting zal dit aantal snel stijgen. Klasseswingers richt zich op het hogere segment in de datingmarkt. Het is overigens niet zo dat je perse hoog opgeleid moet zijn voor deze datingsite. Daarnaast focussen ze zich ook op vrouwen, waardoor de site vrouwvriendelijk aan doet en er een gemoedelijke sfeer heerst. Ze richten zich op zowel individuen als paren. Daarmee zijn ze een concurrent geworden voor bijvoorbeeld Regioswingers.

Ze leggen hanteren een hoge voorwaarden als het gaat om hun profielen. Ze beoordelen alle profielen en foto’s voor plaatsing. Desnoods geven ze gratis tips om je profiel te verbeteren. Dit doen ze om hun leden te beschermen tegen bepaalde types en het voorkomen van nep en lokprofielen. Wil je een date met een lid dan heb je hiervoor wel de betaalde functie nodig. Je kunt je wel gratis inschrijven, hierbij is ook de zoekfunctie beschikbaar. De tarieven zijn helder en het voordeel is dat je lidmaatschap automatisch stopt naar het einde van de periode waar je voor gekozen hebt.

De dating site richt zich op het bieden van kwaliteit en betrouwbaarheid. Discretie en integriteit staat bij hun op de eerste plaats. Hoewel de site er een beetje kaal uitziet is deze toch heel overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Er kan desgewenst geavanceerd gezocht worden op lichaamskenmerken en natuurlijk op persoonlijke voorkeur. Ook is er plaats voor foto’s en video’s.

Er is weinig aan te merken op Klasseswingers.be als datingsite. De datingservice doet waar het voor staat. Individuen en stellen koppelen voor een affaire, een erotisch avontuur of een partnerruil. Sekse maakt hier bij niet uit, want er zijn zowel hetero als homofiele profielen beschikbaar. Klasseswingers speelt in op een markt waar steeds meer behoefte aan is. Nu alleen nog wat meer leden en iets meer investeren in de website, dat zal het goed doen.