Nieuwerelatie.be richt zich specifiek op een doelgroep die de 40 jaar is gepasseerd. Het is niet een vereiste om 40 jaar of ouder te zijn om je in te kunnen schrijven, want het is voor iedereen mogelijk om lid te worden. Het klantenbestand wijst wel uit dat het grotendeels leden heeft boven de 40 jaar. Zoals de naam het al zegt kun je je bij deze datingsite inschrijven voor een leuke date en om de basis te leggen voor als je een serieuze relatie zoekt. Registreer je nu!

De datingsite Nieuwerelatie.be biedt de mogelijkheid om dicht bij huis te daten omdat België al groot genoeg is! Wil je een date in Limburg? Of in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen dat is geen probleem. Bij Nieuwerelatie.be bieden ze daarvoor de perfecte oplossing. Het is geen probleem om te zoeken naar singles van 40 jaar en ouder binnen je eigen regio in België.

Nieuwerelatie.be heeft meer dan 72.000 leden, dit is een aardig groot leden bestand voor een datingsite die nog relatief jong is. Bij Nieuwerelatie.be kun je gratis je aanmelden, inclusief foto’s plaatsen waarna je kunt zoeken door alle profielen in de database van de datingsite. Ook biedt de datingsite de mogelijkheid om te chatten met andere leden. Wens je toch meer functies te willen gebruiken, meld je dan aan voor een full membership. Extra zijn onder andere: zien wie je profiel bekeken heeft, zien met wie je flirt, je profiel bovenaan in de resultaten en ongelimiteerde berichten sturen. De eerste 3 dagen zijn hiervan zelfs gratis! Zo kun je mooi kijken of dit lidmaatschap je wensen in vervulling laat gaan.

Ook Nieuwerelatie wil fake accounts weigeren en daarom worden ook hier alle profielen gescand op onjuistheden. Hierdoor blijven er alleen nog maar serieuze singles over om te daten. De website houdt zich niet bezig met technieken die je matchen met anderen profielen. Het is een nette en overzichtelijke datingsite zonder poespas en reclamevrij als je full member bent. Dit zie je dan ook terug aan de relatief lage lidmaatschap kosten die je voor deze datingsite betaald als je full member wordt.

Zoek je naar een kwalitatieve hoogstaande 40 plus date om leuke dingen mee te beleven en de basis te leggen voor een serieuze relatie? Schroom dan niet en meld je dan direct kosteloos aan bij deze datingsite Nieuwerelatie.be!