Overzicht datingsites België

Iedere maand komen er nieuwe datingsites bij en gaan er oude datingsites weg. Hier is een overzicht van de leukste, gezelligste, betrouwbare en Belgische datingsites. Oftewel datingsites in Belgium.
Datingsites algemeen

Relatieplanet.be  (TIP!) Relatieplanet is de grootste datingcommunity van België en Nederland waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Met meer dan 1250 nieuwe inschrijvingen per dag is de meest populaire en meest actieve datingsite van België.

Tesamen.org (TIP!)Niet de grootste of de bekendste, vermoedelijk wel de degelijkste. No-nonsense eerlijke dating, niet commerciële datingsite en als enige op internet geregistreerd en gecontroleerd door de Belgische overheid.

Be2.be – – vindt leuke datingpartners, mensen met klasse, stijl, niveau en… een vleugje ondeugendheid! Alle profielen worden gescreend, één per één, alvorens ze online actief mogen zijn. Een Belgische ontmoetingssite die actief is in zowel het Noorden als het Zuiden van het land! Deze website is sinds 1997 getuige van duizenden mooie verhalen. Misschien kent u wel een koppel dat elkaar heeft leren kennen via deze site?

Metjou.be – Met meer dan 1,3 miljoen leden in België en Europa een volwaardig alternatief voor Meetic. Heb jij moeite om het gesprek met andere single te openen via een datingsite? Maak dan gebruik van de standaardzinnen die Metjou.be voor jou in petto heeft. Kies een leuke single uit, kies een standaardzin, pas de tekst eventueel aan, verstuur het bericht en het gesprek is geopend! Gratis toegang tot alle profielen van andere singles.

Meetic.be – 1 van de grotere datingsites van België. Bij Meetic staan kwaliteit en service voor hun leden voorop. Meetic creëert een veilige en betrouwbare omgeving voor hun leden. Dit doen ze door actief de profielen te scannen en mee te kijken op de site om te kijken of de gedragscode toegepast wordt door alle leden. Meetic.be zet zich in om aan te sluiten bij de wensen van hun leden en zoekt continu naar verbeter mogelijkheden voor deze online datingservice. De site is niet voor niets een drie keer achtereenvolgens verkozen tot datingsite van het jaar!

Dating voor hogeropgeleiden

Match4me.be(TIP!)Liever een date op niveau? Ben u op zoek naar iemand met klasse? Match4me is de datingsite voor hogeropgeleide singles in België. Heeft u genoten van een opleiding op een Hogeschool of Universiteit dan is dit zeker iets voor jou.

Parship.be– Voor Parship is hoogopgeleid het minimum. Parship richt zich daarom op financieel gevestigde Belgische single met Klasse. Deze datingsite is iets duurder en trekt daarom een iets exclusiever publiek aan.

Dating voor 50 plussers

50plusmatch.be – (TIP!)een datingsite die zich volledig richt op actieve alleenstaande 50 plussers. Wie zegt dat online daten alleen voor de jeugd is zit er helemaal naast. Leven begint pas bij 50!

seniorengeluk.be – de gemiddelde leeftijd van seniorengeluk ligt hoger dan die van 50plusmatch. Op seniorengeluk vindt u alleenstaande ouderen van ongeveer 55 tot zelfs ruim boven de 80. U bent nooit te oud om te genieten van het leven!

Dating voor alleenstaande ouders

Alleenstaande-mamas.be – Bent u aan alleenstaande moeder dan is Alleenstaande-Mamas.be wellicht iets voor u? Wees niet onzeker, het feit dat u kinderen heeft maakt u niet onaantrekkelijker. Alleenstaande-mamas.be is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Alleenstaande-papas.be – Bent u een alleenstaande vader? Schrijf u dan in bij Alleenstaande-Papas.be. Dit is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Dating voor gezette mensen

Maatjemeer-match.be – Heb jij een maatje meer dan gemiddeld en voelt het als een drempel om te gaan daten? Dat is dan geheel onterecht! Een groot deel van de singles met een kilootje extra is bang voor de reacties van anderen en schrijven zich daarom niet in bij een datingsite. Jij niet toch? Maatjemeer-match.be is een datingsite voor volslanke alleenstaanden, privacy en vertrouwen is gewaarborgd.

Dating in de regio

Stedendating.be – Uiterlijk en persoonlijke eigenschappen zijn het belangrijkste voor het vinden van een leuke partner. Om elkaar goed te leren kennen is het nodig om veel tijd met elkaar door te brengen. Dat gaat nu eenmaal eenvoudiger als je niet te ver bijelkaar vandaan woont. Bovendien is stedendating.be ervan overtuigd dat je eerder een klik en veilig gevoel hebt bij de ander als die uit dezelfde regio komt.

Citydate.be – Laat je voorstellen aan een ontzettende leuke date binnen 5 km van je woonplaats!

Datingeasy.be – Datingeasy.be is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder en is een reguliere datingsite waar alle datinggroepen zijn vertegenwoordigd. Je kunt op de datingsite naar andere singles zoeken en selecteren op bijvoorbeeld eigenschappen en voorkeuren of op overeenkomende interesses bij jou in de buurt.

Dating voor lesbiennes en bi-seksuele vrouwen

girls.g-dating.be – Simpel, een datingsite voor lesbiennes en biseksuele vrouwen. Veilig, vertrouwd en anoniem daten op internet voor homoseksuele vrouwen in Vlaanderen die op zoek zijn naar vriendschap, een date of meer.

Dating voor erotische contact

123sexmatch.be(TIP!) Deze site windt er geen doekjes om. Durf jij het aan? Het draait hier maar om één ding, de naam zegt het al.

Victoria-milan – (TIP!) Casual Dating is een open vorm van dating, waarin de daters niet bang zijn er openlijk voor uit te komen waar zij naar opzoek zijn. Een casual date kan van alles zijn: Een flirt, een langdurige relatie, een eenvoudige one-night stand of een opwindend erotisch avontuur. Victoria-millan.be combineert niveau, stijl en erotiek en biedt uw bezoekers spannende afwisseling. Victoria-millan.be richt zich op doelgroup van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel.

RegioSwingers.be – Heeft u al langere tijd een relatie en kan uw sexleven een boost gebruiken? Hebben jullie van alles geprobeerd en is de spanning uit jullie liefdesleven verdwenen? Ben je benieuwd hoe het is om na al die jaren de liefde te bedrijven met iemand anders? Met respect voor elkaar en wat jullie in al die jaren hebben opgebouwd kun je in contact komen met andere stellen die openstaan om hun erotische liefdesleven te delen. Schrijf je in bij Regioswingers.be en kom in contact met gelijkgestemde koppels.

Ondeugend-daten.be – Gratis, anoniem en spannend daten op de grootste erotische datingsites van België. De alleenstaande mannen en vrouwen in België willen maar één ding, een erotische date zonder al teveel moeilijkheden. Let op: de leden op deze website communiceren duidelijk over hun motieven en bevat erotisch getint materiaal.

RegioSexContact.be is dé ontmoetingsplaats voor erotiek! – Wil jij weten wie er in jouw regio openstaat voor een spannend avontuur? Schrijf je dan direct gratis in op RegioSexContact.nl

KlasseSwingers.be – een erotische datingservice die zich richt op Nederlandse en Belgische markt. Klasseswingers zijn een relatief nieuwe speler in de dating markt welke nog volop in ontwikkeling is. Klasseswingers richt zich op het hogere segment in de datingmarkt. Het is overigens niet zo dat je perse hoog opgeleid moet zijn voor deze datingsite. Daarnaast focussen ze zich ook op vrouwen, waardoor de site vrouwvriendelijk aan doet en er een gemoedelijke sfeer heerst. Ze richten zich op zowel individuen als paren. Daarmee zijn ze een concurrent geworden voor bijvoorbeeld Regioswingers.

Top drie datingsites BelgiëTop 3 datingsites Top drie datingsites België

1. Relatieplanet.be
Meest populaire en actieve datingcommunity van België.
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

2. Match4me.be Best gewaardeerde datingsite
Relatiebemiddeling op basis meervoudig prijswinnende wetenschappelijke persoonlijkheidstest.
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

3. Tesamen.org Best gewaardeerde datingsite
Niet de grootste of de bekendste, vermoedelijk wel de degelijkste.
Niet-commercieel en gecontroleerd door de Belgische overheid
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

......lees het volledige artikel over de top 3 datingsites