Relaties moet je na het daten onderhouden

Dating en zoekmachine optimalisatie

Relaties moet je onderhouden

Je begint met daten, wordt verliefd, krijgt een relatie, maar dan? Hoe zorg je dat je je relatie spannend houdt en dat het niet doodbloed? Door naar elkaar te luisteren en tijd voor elkaar vrij te maken.

Luister naar elkaar

De nummer 1 tip om je relatie sterk te houden of zelfs te verbeteren, is door goed naar elkaar te luisteren. Van een relatie wordt je gelukkig, maar om samen gelukkig te kunnen zijn en het aantal ruzies te beperken, is het belangrijk dat jullie een duidelijk communiceren. Maar dit is moeilijker dan je misschien zou denken. Luisteren is hierbij het sleutelwoord. Laat je partner uitpraten en klik af en toe om hem of haar te laten weten dat je luistert. Door begrip te tonen en oprecht geïnteresseerd te zijn in de boodschap van de ander, kun je samen een stuk gelukkiger worden.

Maak tijd vrij voor elkaar, maar doe niet alles samen

Hobby’s, sport, een sociaal leven en werk. Je hebt genoeg te doen. Je relatie kan er dan bij in schieten, zeker wanneer je samenwoont. Maak daarom ook tijd voor vrij voor je relatie. Zo zorg je ervoor dat je partner er nog steeds is als je na je lange dag thuis komt. Zonder deze ‘quality time’ kun jullie langs elkaar heen gaan leven. Maar doe ook niet alles samen. Winkelen en thee drinken en roddelen kun je perfect doen met je zus of je vriendin, maar dit is wellicht niet zo geschikt om te doen met je vriend. Verwacht daarom ook niet dat je vriend dit allemaal met je wil doen.

Niet alleen relaties moet je onderhouden

Naast relaties zijn er nog andere zaken die je moet onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie. Dit gaat ook met pieken en dalen. Hier geldt ook: verliefd, verloofd, getrouwd. Klanten horen je te vinden in de zoekmachine. Maar wat als je daar nu niet (meer) staat? Door zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je er staat en niet meer van die eerste pagina verdwijnt. (Potentiële) klanten kunnen je dan altijd vinden.

Maar ook wanneer klanten je vinden in de zoekmachine, trouwen ze ook niet gelijk met je. Hier gaan nog stappen aan vooraf. Content is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Je dient je bezoekers antwoord te geven op hun vraag, met hierin betrouwbare informatie. Hierdoor kun je een relatie met ze opbouwen. Wanneer ze je voldoende vertrouwen, gaan ze over tot een aankoop. Ze trouwen met je. Maar je wilt dat ze niet gaan scheiden van je. Daarom is het belangrijk dat je het huwelijk met hen onderhoudt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door ze een cadeautje te geven.

 

 

Plaats een reactie