Mannen zoeken mooie vrouwen

Mannen zijn bijna altijd op zoek naar mooie vrouwen.

Het is bewezen, mannen zijn ( via datingsites ) vooral op zoek naar mooie, slanke, vrouwen en vrouwen die een man zoeken, kijken meer naar de binnenkant dan de buitenkant van een man. Maar ook de meeste vrouwen gaan via het zoeken naar een partner via een datingsite ook in de eerste instantie op de foto en vooral de uitstraling van een man uit. Dat betekent dat je er op een foto goed verzorgd uit moet zien. Enkele dating tips om er op een datingsite op je best uit te zien.

50 plus mannen vinden uiterlijk schoonheid bij vrouwen minder belangrijk.

Naarmate mannen ouder worden, vinden ze uiterlijke schoonheid bij vrouwen minder belangrijk. Door schade en schande wijs geworden, weten mannen dat je een echt mooie vrouw nooit  alleen voor jezelf hebt en dat het in het leven om veel meer gaat dan schoonheid. Vooral mannen van 50 plus weten door hun levenservaring dat een lieve vrouw vinden veel belangrijker is dan een mooie vrouw. Men zegt ook wel “van een mooi bord kan je niet eten”.

Als je haar maar goed zit, geldt voor mannen en vrouwen.

Als je gezond en mooi stralend haar hebt, heb je al een grote voorsprong op andere mannen en vrouwen op een datingsite. Je kunt mooi en glanzend haar krijgen door een goede, natuurlijke shampoo te gebruiken. Het liefst een natuurlijke shampoo zonder parabenen, siliconen en andere weekmakers. Een biologische shampoo met arganolie bijvoorbeeld doet wonderen. Het lijkt dan alsof het volume van je haar verdubbeld is.

Mannen, sta met een lach op een foto.

Als je de foto’s op datingsites van mannen bekijkt, zie je vaak dat er een lach of glimlach op de foto ontbreekt. De foto’s zijn vaak veel te serieus. Dus mannen, zorg voor een foto met een glimlach. Vrouwen hebben dat meestal wel door, ik zie veel lachende vrouwen op datingsites.

Zorg ervoor dat je kleding bij je presentatie op een datingsite vlot is.

Deze tip geldt voor mannen en vrouwen. Op een datingsite kan je het beste op je foto’s vlotte kleding aanhebben. Bij vrouwen mag de kleding best wel vrouwelijk zijn. Mannen die van vrouwelijke vrouwen houden, stellen dat zeker op prijs. Mannen zoeken mooie vrouwen, dat is bekend. Gelukkig  is er een grote groep mannen die begrijpt dat echte schoonheid aan de binnenkant zit, en een echt mooie vrouwe een lieve en zorgzame vrouw is!

 

Plaats een reactie