Happy single

Waarom zoveel singles happy zijn.

Veel alleenstaanden vinden dat ze happy single zijn, ook al zijn ze aan het daten via en dating app of datingsite, ze doen het niet omdat ze ongelukkig als single zijn. Waarom daten happy singles dan?? Spanning, avontuur? Is het de vrijheid die je als single hebt? Een bed partner vinden voor af en toe of gaat een happy single toch op zoek naar een serieuze relatie? Vragen en antwoorden die per single verschillenden zijn.

Je hebt ook singles die als alleenstaanden niet happy zijn.

Lang niet alle singles zijn gelukkig als alleenstaande. Uit onderzoeken blijkt dat singles die niet happy zijn vaak minder sociale contacten hebben dan singles die zeggen wel happy te zijn,. Misschien zijn deze singles wat introvert en maken ze minder gemakkelijk contacten dan vrijgezellen die gelukkig zeggen te zijn. Feit is dat veel singles zeggen soms of regelmatig eenzaam te zijn en dit de aanleiding is om online te gaan daten. Het doel is hierbij dus niet per se het vinden van een partner maar het daten wordt gedaan om bezig te zijn. Uiteraard geldt dat niet voor alle singles.  Met name 50, 55 en 60 plus singles die zeggen alleen niet happy en eenzaam te zijn schrijven zich in bij een serieuze 50 of 60 plus datingsite, hun doel is meestal het vinden van een partner voor een duurzame en gelukkige relatie.

Hier vind je alle datingsites in België, voor happy en niet happy singles.

Happy singles hebben in de regel veel vrienden en sociale contacten.

Singles die zeggen happy te zijn, hebben veelal voldoende sociale contacten, zijn actief in het verenigingsleven en hebben meestal ook veel vrienden. Ze zijn actief op vele fronten van het maatschappelijke leven en hebben geen vaste bedpartner. Veel van deze singles blijven bewust zonder levenspartner maar gebruiken de bekende en minder bekende datingsites en sexsites om een bedpartner te vinden, voor one night of vaker. Ze zijn juist zo happy omdat ze sexuele vrijheid ervaren zonder de verplichtingen die een traditionele 1 op 1 relatie met zich mee brengt.

Happy Singles gaan vaak op vakantie.

Happy singles gaan er vaak op uit.  Ze boeken vaker avontuurlijke reizen en met name last minutes doen het goed. Als single hoef je geen rekening te houden met een partner en als er een leuke vakantie aanbieding zoals een last minute langs komt, kan je daar lekker gebruik van maken.

Ben jij een happy single?

Gefeliciteerd, dan behoor jij waarschijnlijk tot de groep singles met sociale contacten, genoeg vrienden en genoeg zelfvertrouwen. Wij zijn benieuwd waar jouw levensgeluk vandaan komt en of andere singles nog van jouw geluk kunnen leren.

Plaats een reactie