Op vakantie als alleenstaande ouder

Mogelijkheden om als alleenstaande ouder op vakantie te gaan en een leuke date te vinden.

Wie als alleenstaande (single ) ouder een vakantie zoekt, kan 2 vliegen in één klap staan. Jij en je kinderen kunnen niet alleen een leuke vakantie hebben.. Deelname aan een eenoudervakantie kan, met een beetje geluk, dé manier zijn om een leuke date te krijgen met een single mama of papa. En, alleenstaande ouders hebben veel gemeen. Dat maakt contact en communicatie onderling een stuk eenvoudiger. Op deze pagina informatie over alleenstaande ouder vakanties, de mogelijkheden om met ander alleenstaande ouders in contact te komen en de voordelen van het recreatie team tijdens je een ouder vakantie. Er zijn in België en Nederland tienduizenden één ouder gezinnen, tijdens een 1 ouder vakantie heb je kans om in contact met de leukste single moeders of vaders te komen.

Hoe werkt een alleenstaande ouder vakantie??

Alleenstaande ouder vakanties worden speciaal georganiseerd voor alleenstaande ouder gezinnen. Dat zijn gezinnen waarbij de vader of moeder voor de kinderen zorgt en waarbij papa of mama met de kids ( of kind ) alleen op vakantie gaat. Tijdens deze eenoudervakanties kom je dus alleen maar ander single ouders en hun kids tegen.. Voor de kinderen geldt hetzelfde. Ze spelen met leeftijdsgenoten die ook op vakantie zijn met hun vader en moeder.  De saamhorigheid op deze vakanties voor single ouders is dan ook groot. En dat geldt ook zeker voor de gezelligheid.  Een eenoudervakantie is een hele directe manier om een leuke single moeder of vader te ontmoeten!

In welke landen kan je een eenoudervakantie boeken?

Je kunt in vele landen binnen en buiten Europa als alleenstaande ouder een leuke vakantie boeken. De meest geboekte reizen voor eenoudergezinnen  zijn die naar Frankrijk, Kroatië, de Ardennen, Italië en Griekenland.  Maar ook eenoudervakanties naar bijvoorbeeld Zeeland, Zweden en Oostenrijk zijn gewild. Als alleenstaande ouder heb je dus vele mogelijkheden een leuke vakantie te boeken, zowel voor jou als de kinderen.

Hoe kom je in contact met ander single ouders??

Tijdens een eenoudervakantie kom je heel makkelijk in contact met andere alleenstaande ouders. Er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd, je ontmoet elkaar in het restaurant, aan de bar of de vele sport- en spel activiteiten.

De saamhorigheid van eenoudergezinnen.

Alleenstaande ouders hebben het altijd super gezellig tijdens de eenouder vakanties.De saamhorigheid is groot.  Een eenoudervakantie is super!

 

 

Plaats een reactie