Match4me

Match4me.be, datingsite voor hoger opgeleide singles in België.

Match4me.be is met meer dan 2000 nieuwe leden per maand een van de actiefste datingsites in België. Het rondkijken bij Match4me is gratis.

Match4me.be richt zich, als betaalde datingsite, uitsluitend op hoger opgeleide singles en dan vooral in de leeftijdsgroep van 30 tot 50 jaar. Met tienduizenden ingeschreven singles zijn er altijd welk leuke vrouwen of mannen online om mee te chatten of af te spreken. Inloggen kan ook via de speciale app zodat je ook onderweg profielen van andere leuke singles kunt bekijken.

match4me.be banner

Lees ook het Parship artikel

Door de handmatige controle van alle profielen en foto’s weet je zeker dat je ook daadwerkelijk spreekt met degene die je ziet op de foto. Service en klantvriendelijkheid zijn ook punten waar de site hoge ogen mee gooit. Match4me.be is maakt daten met hbo + singles  niet alleen erg makkelijk maar voor heel leuk! Bekijk zelf je mogelijkheden.

Hoger opgeleide singles in België zoeken vaak een partner die ook hoger opgeleid is.

Het bijzondere aan Match4me.be is dat het zich speciaal richt op hoger opgeleide singles. Hier is veel vraag naar omdat veel hoger opgeleide singles andere sites niet serieus genoeg vinden. Daarnaast is het zo dat het merendeel van de hoger opgeleiden in België aangeeft alleen te willen daten met andere hoger opgeleiden.

Simpel een leuke vrijgezel zoeken, je match is binnen handbereik.

Via Match4me.be is het heel eenvoudig geworden om als hoger opgeleide een leuke date te vinden. De zoekfunctie is namelijk zeer uitgebreid. Voorbeeld. Ben je een hoog opgeleide  vrouw van 30 en zoek je een slanke man zonder kinderen die niet rookt tussen de 30 en 35 bijvoorbeeld. Je hebt je match in dit voorbeeld zo gevonden. Je vindt op Match4me duizenden sportieve vrijgezellen met een opleiding op het niveau van minimaal Hogeschool. En natuurlijk vind je er ook sportieve en slanke vrijgezellen>

Je hoeft niet urenlang door profielen te klikken van mensen die toch niet voldoen aan jouw opleidingsniveau maar krijgt alleen de profielen te zien die voor jou interessant zijn. Dating voor hoger opgeleiden, best wel leuk!

Plaats een reactie