nieuwe relatie geeft nieuwe energie

Meer energie met een nieuwe relatie.

Via een spirituele datingsite kwam ik, 61 jarige man,  onlangs in contact met een mooie vrouw. Weliswaar meer dan 10 jaar jonger dan ik maar het was een schot in de roos.  Met een wederzijdse aantrekkingskracht die ongekend voor me was. Gewoon een lieve en mooie vrouw.  Het is nu een paar weken geleden dat we elkaar hebben leren kennen, maar nu al, merk ik dat onze liefde meer energie geeft.

Mijn stelling is dan ook “meer energie met een nieuwe relatie”  deze stelling gaat natuurlijk alleen op als je iemand gevonden hebt met een echte klik en wederzijdse aantrekkingskracht. Leeftijdsverschil of een andere achtergrond,huidskleur of geloof doet er dan niet toe. Mee eens??? Heb jij ook een dergelijke ervaring gehad met een nieuwe relatie??? Ben je ook verliefd en heb je ook meer levensenergie gekregen??  Mensen met een goede relatie leven gemiddeld langer en zijn gelukkiger, blijkt uit onderzoek. Inschrijving op een datingsite kan de eerste stap zijn naar meer geluk. Schrijf ons wat jouw ervaringen zijn, het kan anoniem.

Hoe je aan een nieuwe relatie komt, maakt feitelijk niet uit.

Of je nu via een datingsite als match4me.beRelatieplanet50 plusdating of via een relatiebureau je nieuwe partner hebt gevonden, maakt voor de aantrekkingskracht niets uit. Je kunt ook gewoon op straat iemand tegenkomen die vrijgezel is en op zoek naar een nieuwe relatie maar het probleem is meestal dat er op iemand zijn voorhoofd niet staat geschreven of die single is en op zoek naar een partner.  Eén ding is zeker, via een serieuze datingsite kan je met wat tijd en moeite zeker je nieuwe liefde vinden. Je moet er de nodige energie in steken maar je krijgt er ook veel voor terug, veel liefde, een beter gevoel van eigenwaarde en een ongekende energie.  Vertel jouw liefdesverhaal als reactie op deze blog over datingsites, relaties en de liefde.

Vergelijk de datingsites voor je je inschrijft.

Belangrijk is om datingsites met elkaar te vergelijken voor je via zo een site op zoek gaat naar een vrouw of man voor een relatie. Gelukkig hebben wij de belangrijkste datingsites van België al voor je vergeleken. Of je nu 50 plusser bent en op zoek naar een relatie of een dertiger, op ieder potje past een goed sluitend dekseltje. Veel succes met het vinden van je nieuwe liefde op bijvoorbeeld datingsite Parship.

( tekstschrijver van deze blog = de website tekstschrijver ).

 

Plaats een reactie