foute mannen en online dating

Online Dating: Foute mannen zijn erg aantrekkelijk voor vrouwen

Een beetje frappant is het wel maar toch… De meeste vrouwen vinden een te aardige, lieve vent niet aantrekkelijk. Ze wantrouwen zo’n type of zien in hem eerder een goede vriend dan een potentiële liefdespartner. Ze vallen dus eerder op ‘foute mannen’. Hoe zit dat precies?

Ben jij die aardige of lieve man?

Aardige mannen zijn de perfecte schoonzonen terwijl weinig vrouwen vallen voor zulke types. Ben jij die aardige vent? Lees het lijstje hieronder eens goed door. Je komt er vanzelf achter.

 • Jij bent altijd stipt op tijd en houd je aan alle afspraken
 • Je bent zeer complimenteus
 • Je geeft graag en vooral veel cadeautjes
 • Alcohol? Je drinkt weinig tot niets
 • Je rookt niet
 • Je bent bescheiden en praat niet veel over jezelf
 • Je bent verre van impulsief, eerder voorzichtig
 • Heeft iemand je hulp nodig? Je staat dan direct klaar!

Of ben je een foute man?

Foute mannen moet je niet verwarren met criminelen of onbetrouwbare losers. De foute man is gewoon altijd zichzelf en doet zich niets mooier voor. Maar de foute man doet ook lekker waar hij zelf zin in heeft en is onafhankelijk. Daar houden vrouwen van. Sterker nog, vrouwen bewonderen dit soort mannen. Ben jij een (goede) foute man? Neem onderstaande lijst eens door en je komt erachter.

 • Je maakt het graag zo nu en dan flink laat
 • Bier? Het liefst 3 tegelijk!
 • Je bent misschien wel trouw, maar andere vrouwen vind je best interessant
 • Je hebt het altijd druk en hebt altijd wel iets om naar uit te kijken
 • Het liefst ben je bij je vrienden
 • Soms beloof je iets maar kan je het niet nakomen
 • Als je ergens geen zin in hebt dan doe je het niet. Ook niet als je vriendin erom smeekt. Foute mannen staan er om bekend.

Aardige mannen willen te graag een relatie

Vrouwen wantrouwen mannen die te aardig zijn en te lief. Ze denken onbewust dat de man in kwestie zich zo gedraagt om iets te compenseren of dat hij hopeloos op zoek is naar een relatie.

Val positief op met een goed dating profiel

Wil jij je binnenkort inschrijven op een dating website en wil je weten hoe je positief overkomt op de schare vrouwen? Lees hieronder verder! Een overzicht van Vlaamse datingsites zoals vind je op datingbureau.be

Wees onderscheidend

Onderscheid je van de rest. Probeer niet wanhopig op te vallen maar pas enkele slimme trucjes toe. Voeg een goede profielfoto toe (daarover straks meer), probeer nieuwsgierigheid op te wekken, kom met iets interessants en maak de kans groter dat vrouwen graag met je afspreken. Zoals we al zeiden: veel vrouwen vallen op een beetje foute mannen. Wees dus niet te lief in je dating profiel.

Je profielfoto

Ook al sta je nog zo knap op een foto en heb je een mooie lach, je komt daar alleen niet zomaar mee weg. Want bepaalde onderzoeken hebben aangetoond dat foto’s op datingsites van het mannelijke geslacht, aantrekkelijker worden gevonden wanneer ze wegkijken en neutraal kijken. Plaats een foto waarop je niet in de camera kijkt maar erlangs. Zoek dus geen oogcontact met de kijkers. Een voorzichtig lachje doet het beter dan een brede glimlach. Bij vrouwen wordt juist aangeraden wél oogcontact te zoeken en een flinke smile op te zetten.

Afknappers voor vrouwen, en toch foto’s waar veel foute mannen gebruik van maken zijn: op de foto staan met een zelfgezangen vis, badkamerselfies, poseren bij een sportwagen, en al helemaal als die sportwagen gehuurd/niet jouw eigendom is. Selfies met zonnebril en ontbloot bovenlijf. Dit scoort allemaal knietop Tinder en Happn. Nou ja, niet bij het leuke slag vrouwen dan.

Veel samen lachen is het toverwoord!

Vrouwen houden van lachen, net zoals mannen. Maar vrouwen kunnen het erg waarderen wanneer een man humor heeft. Humoristische mensen zijn slimmer en bovendien positiever ingesteld dan de rest. Die eigenschappen zoekt de vrouw in jou. Heb jij humor? Zet het dan in als wapen!

Datingsites met een Persoonlijkheidstest

Maak je gebruik van een datingsite die je een persoonlijke test voor legt? Maak hier dan ook echt goed gebruik van en neem de tijd deze goed in te vullen. Bij dit soort sites, zoals EliteDating.be, vul je namelijk geen profiel in maar word je gematst op basis van je antwoorden. Onze profiel-tips hebben hier dus weinig zin.

Ervaringen met foute mannen

Voor de vrouwelijke lezers: val jij zelf op foute mannen? Wat zijn je ervaringen met een foute man? Voor de mannen natuurlijk de vraag of ze zich herkennen in bovenstaande blogpost.

1 gedachte over “foute mannen en online dating”

 1. Soms versta ik het niet dat een mooie lelijke man met een mooie knappe vrouw hand in hand loopt een knappe man met een lelijke vrouw hand in hand loopt, het is geen verwijt, maar zo ga het in het echte leven aan toe, en zo zie je er veel op straat lopen, je moet maar eens op straat lopen en je zal zien dat ik gelijk heb. gr Geert

  redactie: Wat is uw punt precies Geert? 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie