Vreemdgaan in een relatie

Zoek je spannend contact buiten het medeweten van je huidige partner om? Een flirt of misschien zelfs fysiek contact? Vreemdgaan dating bestaat.

3 bekende datingsites voor vreemdgaan:

Vreemdgaan, waarom zo veel mannen en vrouwen in een relatie vreemdgaan.

Vreemdgaan, binnen een relatie sex of een intiem contact met een ander hebben, het komt vaker voor dan je wellicht denkt. Maar waarom gaan mensen vreemd en is dat wel ethisch?  kan vreemdgaan je eigen relatie ook versterken?? Vreemdgaan lijkt wel een epidemie. Volgens onderzoeken gaat wel 20 tot 30 % van de mensen met een serieuze relatie wel eens vreemd. Een kijkje achter de wereld van vreemd gaan. Is sex buiten je eigen relatie lekkerder?? Heb je de spanning van vreemd gaan nodig?? Is vreemdgaan in deze maatschappij vreemd of heel gewoon?

Vreemdgaan, mannen en vrouwen gaan vreemd.

Wie denkt dat alleen mannen vreemdgaan heeft het mis, ook vrouwen gaan massaal vreemd. En eigenlijk is dat ook goed verklaarbaar, als je weet dat veel mensen buiten de deur eten vanwege de extra spanning en avontuur en mannen en vrouwen van sex houden, is het niet zo vreemd dat mannen en vrouwen verlangen naar sex en aandacht buiten de eigen relatie.

Vrouw zoekt vrouw voor vreemdgaan.

Ook als je een vrouw bent en een relatie met een vrouw hebt, kan je sex onbevredigend zijn en heb je behoefte aan vreemd gaan met een andere vrouw. In een volgende blog op deze site datingstips meer. Online daten om vreemd te gaan is er dus ook voor vrouwen die een avontuurtje met een vrouw zoeken.

Vreemd gaan voor de spanning.

We hebben in ons leven een bepaalde spanning nodig. Dat geldt ook voor relaties. Is je relatie op een punt gekomen datje nog maar een paar keer per maand sex met elkaar hebt en leid je min of meer je eigen leven. is je relatie een “sleur”geworden en ervaar je je relatie als saai en voorspelbaar?? dan is de voedingsbodem voor sex buiten je relatie om gelegd.

Vreemd gaan omdat de sex binnen je eigen relatie niet bevredigend is?

 

Het is misschien moeilijk om toe te geven. De sex met je partner is niet altijd bevredigend. Het is altijd hetzelfde standje en jullie sex avontuur is binnen een paar minuten klaar. Je kunt er natuurlijk met je partner over praten maar hij of zij is zo lief en zich niet bewust van jouw verlangen naar sex die verbindt, verdiept en spannend is. Zelfs spannende lingerie helpt niet. Verder is je relatie echter wel bevredigend en je wilt hem of haar niet belasten met  jouw behoefte aan echte intimiteit. Zoek jij je avontuur via Second Love.be of Vitoria Milan? Vind jij het vreemd om vreemd te gaan of vind je vreemdgaan heel gewoon??

Vreemdgaan met toestemming van je partner.

Veel stellen hebben goede sex maar laten elkaar toch vrij in het vinden van sex relaties buiten de eigen relatie om. Of stellen kunnen het perfect met elkaar vinden maar niet op sex gebied. Een reden om vreemd te gaan met instemming van de eigen partner. Online dating met toestemming van je partner, liefde in vrijheid of dodelijk voor je relatie??

Als je als vrouw nooit een orgasme hebt.

Twee derde van de vrouwen krijgt tijdens het vrijen met de partner geen orgasme. Althans, dat is wat onderzoeken ons doen geloven. Vreemdgaan is dan een kans om te ervaren wat een orgasme met je doet. Een orgasme is meer dan klaar komen.  In een volgende blog meer over de betekenis van een orgasme voor een vrouw.

Wat zijn de vreemdgaan websites in België?

Ben je nieuwsgierig naar websites zoals Second Love, van flirten tot een affaire met een zwoele minnaar of Victoria Milan?? Wil je een virtueel kennismaken met mensen die ook eens vreemd willen gaan?  Of wil je niet echt vreemdgaan maar heb je alleen maar behoefte aan extra aandacht?? Dit zijn de websites over vreemdgaan in België.

Plaats een reactie