Meetic.be

Meetic.be, één van grootste datingsites van België.

Meetic.be is één van de grotere datingsites van België. De datingsite is sinds 2002 actief en is onderdeel van het Franse Meetic. In Nederland kent men deze site als Lexa. Daar is het met Relatieplanet de grootste datingsite van het land.

Bij Meetic staan kwaliteit en service voor hun leden voorop. Schrijf je Gratis in bij Meetic.be voor een gratis proefinschrijving.

meetic banner

Meetic creëert een veilige en betrouwbare omgeving voor hun leden. Dit doen ze door actief de profielen te scannen en mee te kijken op de site om te kijken of de gedragscode toegepast wordt door alle leden. Meetic.be zet zich in om aan te sluiten bij de wensen van hun leden en zoekt continu naar verbeter mogelijkheden voor deze online datingservice. De site is niet voor niets een drie keer achtereenvolgens verkozen tot datingsite van het jaar.

Duizenden singles uit heel België staan ingeschreven bij Meetic.

Meetic heeft een bestand van duizenden singles die opzoek zijn naar een relatie. De leden hebben zich met uitgebreid profiel geregistreerd. Volgens de datingsite zijn er door het daten al vele succesverhalen bekend. Door te daten hebben al veel singels hun ware liefde ontmoet en zijn er al veel relaties ontstaan.

Via Meetic.be leg snel en gemakkelijk contacten met andere singles. Leden kunnen over de hele wereld chatten via de Messenger. Wanneer je je ingeschreven hebt kun je direct zoeken tussen de singels die ingeschreven staan. Iemand gevonden waar het mee klikt? Dan kun je contact maken via een bericht. Als het klikt na een schriftelijke contactperiode, dan kun je over gaan tot een echte date.

Singles van alle leeftijden staan ingeschreven bij deze datingsite

Meetic richt zich niet op één bepaalde leeftijdsgroep of bepaald opleidingsniveau. Ook jongeren die een partner zoeken kunnen zich inschrijven bij Meetic. Als je een dertiger, veertiger of vijftigplusser bent, zit je ook midden in de doelgroep.

Inschrijven bij Meetic.be is gratis.

Inschrijven is gratis en vrij eenvoudig. Een nadeel van deze datingsite is dat zij nogal een ingewikkelde en niet makkelijke te vinden tarieven structuur hanteren voor hun leden. De dienst hanteert allerlei extra opties waarmee de mogelijkheden in het abonnement uitgebreid kunnen worden. Wij adviseren om eerst een gratis dating account aan te maken. Als dit bevalt kan er altijd overgestapt worden op een betaalt account.

meetic banner

Uitschrijven bij Meetic: Profiel verwijderen

Het uitschrijven bij deze datingsite schijnt soms nogal lastig te zijn. Zowel het stoppen van het betaalde abonnement als het verwijderen van het profiel. Op andere sites als datingbureau.be zijn daar veel klachten over te vinden.

Meetic.be biedt kortom een perfecte datingsite met veel mogelijkheden. En biedt een goede kans om te daten, de perfecte partner te zoeken of een duurzame relatie aan te gaan met een man of vrouw. Een leuk alternatief is Relatieplanet.be.

Ervaringen

Jouw ervaringen met deze dating-site kunnen andere lezers helpen met het kiezen van een dienst. Je kunt je ervaring achterlaten. We zijn benieuwd hoe je de functionaliteit hebt ervaren, of de kosten oke zijn. Heb je verschillende dates kunnen scoren via deze site? We lezen het graag terug.

Plaats een reactie