liefde man gaat door de maag

Dit moeten vrouwen van mannen weten, liefde man gaat door de maag.

Als vrouw op zoek naar een man?? Kan je goed koken?  Dan heb jij een eigenschap waar veel mannen op vallen. De liefde van de man gaat namelijk vaak door de maag. Met andere woorden als een vrouw goed kan koken en zo haar man heerlijk kan verwennen, heeft ze een streepje voor! Andersom, de meeste vrouwen vinden het ook heerlijk als een man goed kan koken, want ook bij de meeste vrouwen gaat de liefde door de maag.. Als je als vrouw een man zoekt en jezelf via een datingsite profileert, geef dan aan dat je goed en lekker kunt koken. De meeste mannen zullen dat waarderen.

Ook bij vegetarische mannen geldt, liefde man gaat door de maag.


Heb je een leuke vegetarische man op een datingsite zoals Relatieplaneet, Tesamen.be of Matc4me gezien en wil je als vrouw zijn aandacht trekken?  Bij vegetarische mannen gaat de liefde nog meer door de maag. Als jij goed vegetarisch kunt koken, kan je die man om je vinger winden..En om het nog gezelliger en aantrekkelijker te maken, een kaarsje op tafel en een heerlijk wijntje, wit of rood, maken een etentje bij je thuis nog gezelliger en romantischer.

Veel mannen vallen op vrouwelijke vrouwen.

Veel mannen vallen op vrouwelijke vrouwen, dat klopt. Maar als een mooie vrouw ook nog eens goed kan koken en dat goed weet te presenteren, kunnen alle registers open die man te versieren. Overigens het karakter van iemand is natuurlijk veel belangrijker dan een mooie buitenkant. Door gezond te eten en voldoende te bewegen, draag je natuurlijk wel bij aan je gezondheid. Door goede omega 3 en 6 vetzuren te gebruiken, krijg je een mooie huid en langer jong. Koken heeft dus ook te maken met je uiterlijk en langer jong blijven.

 

 

 

Plaats een reactie