Date A Mate: Een innovatief dating model

Mensen zijn (on)bewust altijd bezig met het vinden van hun levenspartner. Op school, op het werk, tijdens een avondje uit, in de hobbyclub etc. Update: Date-a-Mate.be is offline

Wordt de levenspartner daar niet gevonden dan proberen we het op een andere manier: blind daten, online dating, speeddating, single evenementen of relatiebureaus,…

Keuze genoeg zo lijkt, maar uit eigen ervaring en ook dat van anderen blijkt er toch vaak iets niet te lukken. Mensen kennen geen klik of de relatie blijkt toch niet te werken.

Hoe komt dit dan ?

– Te oppervlakkige ontmoetingen.

– Te weinig kennis over zichzelf en eigen partnervoorkeuren + geen idee wat voor relatietevredenheid zorgt.

– Concepten die teveel op uiterlijk gericht zijn en op snelle triggers (online dating, reguliere speeddating,…).

– Geen matching van mensen waardoor alles op toeval gebeurt.

– Zeer snelle ontmoetingen (bv. 7 minuten bij speeddating of activiteiten met afwisselend publiek bij single events)

Wij van Date-a-Mate willen een alternatief ontmoetingsmodel aanbieden die de hierboven opgenoemde fouten niet maakt. En dit voor een democratische prijs!

date-a-mate website

De nood aan een nieuw ontmoetingsmodel

A. Nood aan bewustzijn en kennis

Het is eigenaardig dat wij onze partnerkeuze door toeval of gevoel laten bepalen, hoewel wij continu naar een levenspartner en relatiegeluk op zoek zijn.

Weinig kennis en inzichten over partnervoorkeuren en relatietevredenheid wordt gedeeld onder mensen.

Veel pijn en verdriet kan voorkomen worden door meer over jezelf en je partnerwens te weten te komen om daarna – maar dan  meer bewust – een partner te kiezen. De kans op relatiegeluk zal hierdoor ook veel groter zijn.

Hoe lost Date-A-Mate dit op? Met een gratis e-learning en/of webinar over tal van factoren die partnervoorkeuren en relatie-tevredenheid bepalen!

B. Vragenlijsten voor algoritme en matching

Doorheen het traject – en hopelijk tijdens een relatie die eruit voortvloeit – hebben wij vragenlijsten klaarstaan om partnervoorkeuren en je relatiegeluk -en tevredenheid te peilen.

Deze vragenlijsten en jullie partnervoorkeuren zetten wij in ons algoritme en zo proberen wij de beste één op één matches te vinden, alsook de beste groepssamenstellingen te construeren om single bijeenkomsten mee te doen.

C. Andere manier van daten

Op basis van de matching kan je dus met iemand op date gaan die wij of jij organiseren of word je uitgenodigd om in groep aan een ontmoetingstraject mee te doen. De activiteiten zijn op maat en wat jij / jullie leuk vinden te doen. Dus geen standaardpakketje bij ons!

De groepstrajecten zijn een 5-tal ontmoetingen. Een mix van groepsactiviteiten en 1 op 1 activiteiten in groep waarbij je iedereen op een rustig tempo leert kennen.

Geen snelle ontmoetingen om dan al te moeten oordelen want dan wordt er teveel op gevoel gekozen.

Zo leer je elkaar ten minste echt kennen en kan je wel een gefundeerd beeld van iedereen vormen om al dan niet verder te gaan met iemand.

Heb je toch nog nood (alleen of met je partner) aan begeleiding omtrent relaties of liefde? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij stippelen een begeleidingstraject uit bij één van onze coaches. 

Voor meer info over Date-a-Mate: bezoek de website wetenschappelijk-slow-speeddaten.be van Date A Mate