Parship.be

Parship.be is een van de grootste en bekende datingsites op het web.

Het grote succes van Parship.be is te danken aan het hoge aantal succesvolle matches tussen singles op de site. Althans, dat zeggen ze zelf: 38% zou via de site een relatie vinden. Dat lijkt mij een wel erg hoge slagingskans eerlijk gezegd. Lees onderstaande review en ervaringen.

Voordat je gebruik kunt maken van de site moet je een wetenschappelijke persoonlijkheidstest doen. Deze uitgebreide test zorgt ervoor dat je alleen wordt gekoppeld aan singles die ook echt bij jou passen. Met deze test ben je wel even bezig. Via de test probeert men er achter te komen wat voor type je bent, en wat voor een type er bij jou past. Inschrijven is gratis bij Parship

parship banner

Alle profielen die niet interessant zijn worden niet getoond. Deze werkwijze heeft zeker zijn vruchten afgeworpen want 1 op de 3 leden vindt een partner via de datingsite. Althans dat melden ze zelf, ik waag dat te betwijfelen. De professionele werkwijze van Parship.be zorgt ervoor dat er een veilige omgeving ontstaat met de nodige privacy. Door elk profiel met de hand te controleren worden de meeste nep profielen gelijk verwijderd.

Wat wel echt irritant is aan Parship.be is dat je foto’s van je matches niet zomaar kunt zien. Daarbij kun je niet gaan zoeken naar matches; het systeem bepaalt wie je te zien krijgt. Eigenlijk zijn beide niet meer van deze tijd. Alternatieven zijn Elite Dating en Match4me.be.

parship.be website

Parship, voor singles met een hogere opleiding.

parship logoParship.be is met name in trek bij hoger opgeleide singles. Meer dan driekwart van de leden van de datingsite zijn hoger opgeleid. Zo kun je makkelijk gelijkgestemde singles vinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ook de verdeling tussen mannelijke en vrouwelijke leden is nagenoeg gelijk. Veel datingsites hebben een ‘overschot’ aan mannen maar dat is hier zeker niet het geval. Via Parship.be kun je gemakkelijk en veilig daten en mede door de persoonlijkheidstest is de kans op het ontmoeten van een leuke single erg groot! Op de site is te lezen va 76% hoger opgeleid is.

 

Een aantal video’s die Parship heeft geplaatst, waarbij ze onder meer hun werkwijze uitleggen.

De perfecte match vinden

Van datingsite naar (eerste) afspraakje:

Parship, voor singles vanaf 30 jaar.

Parship is vooral goed thuis in online dating voor singles die hoog opgeleid zijn en minstens 30 jaar zijn. Zo is dit een extra serieuze datingsite en is de kans dat als je hoger opgeleid bent en tussen de 30 en 55 jaar het grootst. 85% van de huidige leden is ouder dan 30 jaar.

Wat zijn de kosten van Parship?

Dit is misschien wel de duurste datingsite van België; de prijzen liegen er niet om. Hoewel aanmelden kosteloos is kan je weinig met zo’n gratis abonnement. Wel kun je de site wat doorploegen en kijken of het je aanspreekt. Echter, profielen bekijken is er niet bij. Wat kost het dan precies? Er is een aantal abonnementsvormen, variërend in lengte. Momenteel zijn de prijzen voor een premium lidmaatschap als volgt:

  • 24 maanden – € 597.60 (€24.90 per maand)
  • 12 maanden – € 418.00 (€ 34.90 per maand)
  • 6 maanden – € 299.40 (€ 44,90 per maand)
  • een korter lidmaatschap van 1 maand bestaat helaas niet meer.

Als je in termijnen wil betalen zijn er geloof ik nog extra kosten zelfs. Daarnaast kun je ook als basislid ook nog een partnerschaps-persoonlijkheid analyse laten doen, dit kost voor basis-leden 129 euro. Een profielcheck, wat dat ook precies mag inhouden, kost 40 euro. Flink aan de prijs dus allemaal.

Klachten over Parship

Op het web zijn echter ook veel klachten over Parship te lezen. Zo zou het herroepingsrecht niet altijd worden gerespecteerd, en valt het aantal matches tegen. Google over ‘parship klachten’ en er is een hoop over te vinden. Ook de klantenservice zou niet altijd even gemakkelijk te bereiken zijn. Zelf kan je ook je mening over deze site achterlaten middels een comment.

Bij het herroepingsrecht zou je, als het ingewilligd wordt, niet alle kosten terugkrijgen, maar worden er bedragen van afgetrokken voor het aantal ‘contacten; dat u heeft gehad.

Meer datingsite voor hoger opgeleiden

Naast Parship zijn er nog andere sites voor hoog opgeleide singles, zoals Match4me en Elite Dating. Zie hier onze pagina voor daten met singles die hoog opgeleid zijn.

Plaats een reactie