Dating hoger opgeleiden

 

Daten op niveau, datingsites voor hoger opgeleiden.

Ben je hoger opgeleid en op zoek naar een datingsite voor hoger opgeleiden?

Wanneer je wilt gaan online daten is er tegenwoordig keuze genoeg. Zoveel keuze zelfs dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Veel datingsites gaan zich dan ook richten op niches van de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale sites voor singles met een hoge opleiding, daten naast het huwelijk en wandel dating sites. Steeds meer datingsites gaan zich richten op het opleidingsniveau van hun leden. Mensen met hetzelfde opleidingsniveau hebben vaak meer met elkaar gemeen dan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Zo volgen zij vaak eenzelfde carrièrepad en delen zij interesses met elkaar. Er zijn dan ook diverse datingsites die speciaal gericht zijn op dating hoger opgeleiden. Eén van die datingsites in België die zich richt op hoger opgeleiden is Match4me.be. Deze site richt zich op hbo + singles van alle leeftijden. Je kunt hier online daten.

Groeiende groep singles hoger opgeleiden

De reden waarom meerdere sites zich richten op dating hoger opgeleiden is dat het percentage single hoger opgeleiden hoger is dan het percentage single lager opgeleiden. Een van de oorzaken hiervan is dat hoger opgeleiden in het algemeen een baan met meer taken en verantwoordelijkheid hebben. De carrière gaat vaak een groot deel van het leven beheersen waardoor andere singles ontmoeten lastig wordt. Online daten vergt minder tijd dan traditioneel daten en bovendien kun je overal even inloggen om singles te bekijken. Veel datingsites hebben een speciale app ontwikkeld zodat je ook met je mobiel overal kunt inloggen.

Beste Datingsite hoger opgeleiden: Match4me

Waarom Match4me volgens velen de beste online dating site voor hoger opgeleiden in België is.

Bij Match4me kan je je alleen inschrijven als je single bent en een hogere opleiding hebt. Alle profielen handmatig gecontroleerd. Ook de (voor)opleidingen worden zo goed mogelijk gecheckt. Zo wordt het aantal nep profielen geminimaliseerd en weet je met wie je contact hebt. In het buitenland gaat het soms al zo ver dat er officiële legitimatiebewijzen worden gevraagd wanneer je een account aanmaakt. Bij Match4me is 46 % van de ingeschrevenen vrouw en 54 % man. Je vindt er singles van alle leeftijden, ook als hoog opgeleide 50 of 55 plusser kan je je gratis inschrijven. Je kunt chatten en ook online daten op je smartphone of tablet. Kortom, een betrouwbare datingsite met serieuze en gecontroleerde profielen. Als hoog opgeleide single maak je met Match4me een goede keuze.

Datingsite hoger opgeleiden: Parship

Ook bij Parship vind je vele hoog opgeleide singles.

Parship.be is een serieuze datingsite met veel hoog opgeleide singles. Je kunt via Parship in België en Nederland daten. Volgens Parship zelf vindt één op de 3 singles in België via deze datingsite voor hoog opgeleiden een partner. De wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest in combinatie met de vele profielen, zorgt voor een goede match. Zo weet je snel welke singles bij jouw profiel en voorkeur voor een bepaalde partner passen. Net zoals bij Match4me worden alle profielen handmatig gecontroleerd en is je privacy en anonimiteit gegarandeerd.  Parship is er voor hbo plus singles van alle leeftijden. De single coach helpt waar nodig. Ook vind je vele dating tips voor hoger opgeleiden op Parship. Kortom, of je nu een hbo of universitaire opleiding hebt, bij Parship maak je grote kans een partner van je eigen niveau te vinden. Online daten op niveau.

Top drie datingsites BelgiëTop 3 datingsites Top drie datingsites België

Relatieplanet.be

Eén van de grootste datingsites van België, ook voor 50 plussers en hoger opgeleiden.

Tesamen.be

Niet commerciële en integere datingsite. Ook voor jongeren en 30, 40, 50 plussers. Aanrader.

match4me.be

Beste datingsite België voor hoger opgeleiden. Voor alle leeftijden. 54 % is man en 46 % is vrouw.

......lees het volledige artikel over de top 3 datingsites