Dating, uiterlijk belangrijk?

Uiterlijk wel degelijk belangrijk bij dating.

Vaak wordt ons de vraag gesteld of er een relatie is tussen succesvol daten en het uiterlijk van iemand. Hebben knappe en slanke mensen eerder een date dan mensen die hun uiterlijk niet zo belangrijk vinden en weinig aan uiterlijke verzorging doen?? Heb je eerder een kans op een leuke date als je er slank en aantrekkelijk uit ziet??? Het antwoord is in algemene zin gezien, helaas, ja. Knappe mensen met een aantrekkelijk uiterlijk en goed figuur hebben een veel grotere kans op succes met daten dan mensen die volgens de “normen” minder aantrekkelijk zijn. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de kwaliteit en niet kwantiteit. Als je bijvoorbeeld als knappe dame van 30 of 40 jaar een leuke date zoekt met als doel een relatie, kom je er al snel achter dat veel mannen helemaal geen interesse hebben in een relatie. Ze zijn veelal op zoek naar een avontuurtje.  Als je als “minder aantrekkelijke man of vrouw” een date krijgt, gaat het minder om het uiterlijk en meer om het innerlijk.  Je hebt in het laatste geval misschien wel minder dates maar de kans op echt succes is veel groter.

Uiterlijk veel minder belangrijk bij 55 plussers.

Uiterlijk belangrijk bij 50 en 55 plussers?? Bij 50 plus dating is het uiterlijk duidelijk minder belangrijk. Doordat 50 en 55 plussers veel meer levenservaring hebben, hebben ze geleerd dat je van een knap bord niet kunt eten en ook dat je altijd concurrentie hebt als je een knappe partner hebt. Bij 50 en 55 plus dating is de persoonlijkheid en karakter van iemand veel belangrijker dan het uiterlijk. Dat is ook goed nieuws voor 50 en 55 plussers met een maatje meer wan als je ouder wordt, zijn een paar kilo’s meer helemaal niet zo erg. Er zijn groepen mannen en vrouwen die juist vallen op partners met een maatje meer.

2 gedachten over “Dating, uiterlijk belangrijk?”

  1. He hallo ben een knappe man die mag gezien worden langs de baan en op zoek naar knappe vrouwen meiden moeders minder knappe vrouwen meiden moeders en met de leeftijd van 30 plus mager extreme mager molleg met lang haar kort haar en wil je een mooie knappe man zien ontmoeten en aan je zijde loopt ben je uit Gent buiten Gent België Nederland bel xxxx en we regelen met elkaar een ontmoeting gr Rik.

    Beantwoorden
  2. Amaai, daar geloof ik geen snars van. Every girl’s crazy bout a sharp dressed man. En daar schort het ERG VEEL bij 50 plus mannen. Dat hun innerlijk de boel wel zal redden.
    Wron, wrong,wrong. Een charmante, echt stijlvolle man hoeft niet de knapste van de bende te zijn, maar heeft mijlen voorsprong op dezelfde man in de gedaante van een “oude zak”, excuse my French. En dat geven alle vrouwen grif toe. I rest my case,

    Beantwoorden

Plaats een reactie