Dating hoger opgeleiden

Daten op niveau

Wanneer je wilt gaan online daten is er tegenwoordig keuze genoeg. Zoveel keuze zelfs dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Veel datingsites gaan zich dan ook richten op niches van de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale sites voor daten naast het huwelijk en homo dating sites. Ook gaan datingsites zich steeds meer richten op het opleidingsniveau van hun leden. Mensen met hetzelfde opleidingsniveau hebben vaak meer met elkaar gemeen dan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Zo volgen zij vaak eenzelfde carrièrepad en delen zij interesses met elkaar. Er zijn dan ook diverse datingsites die speciaal gericht zijn op dating hoger opgeleiden.

Groeiende groep single hoger opgeleiden

De reden waarom meerdere sites zich richten op dating hoger opgeleiden is dat het percentage single hoger opgeleiden hoger is dan het percentage single lager opgeleiden. Een van de oorzaken hiervan is dat hoger opgeleiden in het algemeen een baan met meer taken en verantwoordelijkheid hebben. De carrière gaat vaak een groot deel van het leven beheersen waardoor andere singles ontmoeten lastig wordt. Online daten vergt minder tijd dan traditioneel daten en bovendien kun je overal even inloggen om singles te bekijken. Veel datingsites hebben een speciale app ontwikkeld zodat je ook met je mobiel overal kunt inloggen.
match4me

Datingsite hoger opgeleiden: Match4me

De authenticatie van datingprofielen wordt de laatste tijd steeds beter. Zo worden bij datingsite match4me.be alle profielen handmatig gecontroleerd. Ook de (voor)opleidingen worden zo goed mogelijk gecheckt. Zo wordt het aantal nepprofielen geminimaliseerd en weet je met wie je contact hebt. In het buitenland gaat het soms al zo ver dat er officiële legitimatiebewijzen worden gevraagd wanneer je een account aanmaakt.

parship-datingDatingsite hoger opgeleiden: Parship

Het vinden van een date is door de opkomst van het internet een stuk makkelijker is geworden. Het is voor veel mensen makkelijker om iemand online aan te spreken dan in het echt. Toch is het ook op dating sites niet voor iedereen even makkelijk om een gesprek te beginnen. Sites als parship.be bieden dan ook speciale coaching aan. Hier leer je hoe je de eerste stap moet zetten, hoe je een goed profiel maakt en hoe je makkelijk kunt communiceren met andere alleenstaanden. Zo wordt dating hoger opgeleiden nog eenvoudiger gemaakt.

Top drie datingsites BelgiëTop 3 datingsites Top drie datingsites België

1. Relatieplanet.be
Meest populaire en actieve datingcommunity van België.
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

2. Match4me.be Best gewaardeerde datingsite
Relatiebemiddeling op basis meervoudig prijswinnende wetenschappelijke persoonlijkheidstest.
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

3. Tesamen.org Best gewaardeerde datingsite
Niet de grootste of de bekendste, vermoedelijk wel de degelijkste.
Niet-commercieel en gecontroleerd door de Belgische overheid
- Bezoek de website
- Gratis proefabonnement

......lees het volledige artikel over de top 3 datingsites