Adverteren op deze dating site België

Adverteren op de beste dating site ( vergelijker ) België?

Het plaatsen van een advertentie of blog op deze dating site is mogelijk.

Ben je eigenaar van een gratis of betaalde datingsite, relatie bureau, organisator single uitjes of single reizen? Het is mogelijk op deze goed bezochte Belgische datingsite te adverteren met een blog bericht, tekstlink, banner of advertorial.

Voorwaarde is wel dat de advertentie single gerelateerd is. Het moet gaan over dating, datingsites, alleenstaanden, vrijgezellen, uitjes, weekendje weg, citytrips, wellness, gratis daten, betaald daten, single tips, single reizen, vrouw zoekt man, man zoekt vrouw, vrouw zoekt vrouw of man zoekt man. Liever geen betaalde advertenties voor sexdating tenzij de redactie van de datingsite het artikel vooraf heeft goedgekeurd. Datingsite vergelijkers kunnen helaas niet adverteren op deze site. De site staat al vol vergelijking beste datingsites België.

Waarom adverteren op deze website dating tips.be?

Deze online dating België site heeft niet alleen veel unieke content en biedt echt waardevolle dating tips, de bezoekers waarderen de informatie over bijna alle datingsites in Vlaanderen en heel België zéér.  Met name vrijgezellen in de leeftijd van 40 tot 70 lezen de artikelen over 40 plus dating, 50 plus dating, ouderen dating en dating tips voor senioren zeer. Maar ook singles die wat meer spanning zoeken in hun relatie en willen weten welke mogelijkheden er zijn voor “vreemd gaan” weten deze site vol met internet dating tips te vinden. Met andere woorden, je zit midden in de doelgroep. Zeker als je een betrouwbare datingsite België hebt die echt werkt!

Niet dating gerelateerde producten.

Bij wijze van uitzondering is adverteren met niet dating gerelateerde producten ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische fiets voor senioren, groepsreizen voor alleenstaanden of beauty producten. Vraag naar de mogelijkheden.

Marketing medewerker van een grote datingsite in België?

Bent u medewerker op een grote datingsite met bereik in België, bijvoorbeeld Parship, Relatieplanet.be, Meetic.be, Tesamen.be, 50PlusMatch.be, Metjou.be, Match4me.be of een andere bekende online datingsite?? Wij kunnen uw site, aanbieding of actie onder de aandacht brengen van uw doelgroep. Want als de vraag is hoe bereik ik een grote groep singles in België vindt u bij ons het antwoord. Ook als u op zoek bent naar een platform voor dating jongeren. Wij beheren naast deze site vol waardevolle dating tips ook diverse single vakantie websites en startpagina’s. Een uniek platform om singles in België met uw reclame boodschap te bereiken.

Tarieven adverteren op de beste dating tips en vergelijkingssite België.

De advertentie tarieven voor een vermelding op onze blog, artikel overzicht of andere positie op dating tips.be liggen niet vast. Indien u interesse heeft in een advertentie, tekst, banner of advertorial te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsafspraak en de mogelijkheden. Ook indien u wilt adverteren met een product of dienst voor hoger opgeleide vrijgezellen, zijn er interessante mogelijkheden. Informatie over adverteren op deze dating tips site of één van onze alleenstaande startpagina’s of single reizen websites via info @ rngmedia . nl

Het leeuwendeel van de teksten op deze website zijn geschreven door Hans Alphenaar. Hij is eigenaar van de website tekstschrijver, voor het schrijven van SEO teksten websites die gevonden willen worden. Zijn specialiteiten zijn onder andere teksten voor landingspagina’s en seo webteksten singles.