Vreemdgaan dating

Zoek je spannend contact buiten je relatie? Een flirt of misschien zelfs meer? Vreemdgaan dating bestaat.

3 bekende datingsites voor vreemdgaan:

Vreemdgaan dating in het nieuws

Toen de eerste reclames op tv verschenen voor vreemdgaan dating reageerde niet iedereen hier positief op. Sommige politieke partijen pleitten zelfs voor een verbod op dit soort reclame-uitingen. Vreemdgaan dating wordt echter steeds groter en is er dus wel degelijk vraag naar dit soort dating sites. Want uiteindelijk is het zo dat iedereen zijn eigen keuzes maakt.

Relatie zonder spanning

De belangrijkste reden waarom dating sites voor vreemdgaan mensen aantrekken is omdat hun huidige relatie niet spannend genoeg is. Vaak staat het seksleven op een laag pitje en dit neemt toe naarmate een relatie langer duurt. Om weer spanning en nieuwe ervaringen op te doen schrijven deze mensen zich in voor vreemdgaan dating. Dit gebeurt soms met en soms zonder medeweten van hun partner.

Affaire dating

De website secondlove.be richt zich wat specifieker op mensen die een affaire willen met toestemming van hun partner. Inschrijven is bij SecondLove.be gratis<. Zij stellen dat je gelukkig kan zijn in een relatie maar toch behoefte hebt aan vreemdgaan. Sommige mensen vinden monogaam zijn op een gegeven moment eentonig worden. In overleg met hun partner spreken ze af te gaan daten met anderen. Dit kan een relatie juist sterker maken, zolang dit maar in goed overleg gebeurd. In tegenstelling tot secondlove.be richt victoriamilan.be zich juist op mensen die willen vreemdgaan zonder medeweten van hun partner. Zij bieden speciale diensten als volledig anonieme profielen en een knop waardoor de gehele site snel uit beeld verdwijnt. Hier kun je echter ook gewoon terecht wanneer je wilt daten met medeweten van je partner.

Samen vreemdgaan dating

Een andere reden waarom sites voor vreemdgaan dating als regioswingers.be zo populair zijn is ijdelheid. Veel mensen met een relatie willen weten hoe zij nog in de markt liggen. Zij zullen vaak niet afspreken met andere singles maar alleen een bevestiging willen dat zij nog gewild zijn bij het andere geslacht. Gratis aanmelden bij RegioSwingers.be

Dating vreemdgaan doen of niet?

 

Hoewel de meningen over vreemdgaan dating zeer uiteenlopen kan men er niet omheen dat er wel degelijk behoefte aan is. Iedereen heeft zo zijn eigen normen en waarden binnen een relatie. De gedachte dat dergelijke websites relaties kapot maken is erg kort door de bocht. Veel relaties worden juist sterker en krijgen een nieuwe impuls.

Top drie datingsites BelgiëTop 3 datingsites Top drie datingsites België

Relatieplanet.be

Eén van de grootste datingsites van België, ook voor 50 plussers en hoger opgeleiden.

Tesamen.be

Niet commerciële en integere datingsite. Ook voor jongeren en 30, 40, 50 plussers. Aanrader.

match4me.be

Beste datingsite België voor hoger opgeleiden. Voor alle leeftijden. 54 % is man en 46 % is vrouw.

……lees het volledige artikel over de top 3 datingsites

Plaats een reactie