Relatieplanet.be

Relatieplanet, één van de grootste serieuze datingsites van België en Nederland.

Relatieplanet.be is een datingsite voor alle leeftijden en al sinds 2002 een serieuze datingsite. Relatieplanet is 8 keer achter elkaar gekozen tot beste datingsite van Nederland en heeft het keurmerk “veilig daten”. Dat betekent dat je bij Relatieplanet niet bang hoeft te zijn dat je profiel en naam om straat komen te liggen. Bezoek Relatieplanet.be voor een gratis proef-inschrijving.

Relatieplanet.be, de relatiesite voor België is pas op 2 mei 2017 van start gegaan maar het beproefde concept heeft nu al heel wat singles samengebracht. Er staan bijdeze site al vele duizenden singles ingeschreven, met name in Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant, Brussel, Oost Vlaanderen, West-Vlaanderen, Hainaut en Namur. Het is ook de datingsite voor hoog opgeleide singles in België. Het is de datingsite van Vlaanderen.

Relatieplanet

Relatieplanet, ook voor hoog opgeleide singles 30 tot 50 jaar.

Als je gaat zoeken binnen het aanbod singles die ingeschreven staan bij Relatieplanet België en je zoekt als man binnen de leeftijdsgroep 30 tot 49 jaar, naar een vrouw die hoger opgeleid is ,dan krijg je bijna 400 resultaten te zien. Zoek je als single vrouw naar een hoog opgeleide man tussen de 30 en 50 jaar dan zie je dat er bijna 600 hoog opgeleide manen tussen de 30 en 50 ingeschreven staan. Relatieplanet,be  is dus zeker geschikt als datingsite voor singles in België met hogeschool, universiteit, hbo opleiding of wetenschappelijk onderwijs.

Relatieplanet, ook voor 50 plus singles in België.

Als je een 50 plusser bent, man of vrouw, is Relatieplanet zeker ook een geschikte datingsite. Duizenden vrijgezellen tussen de 50 en 70 jaar die in België woonachtig zijn, staan bij Relatieplanet ingeschreven als relatie zoekende. Of je nu een slanke vrouw ( 50 plusser ) zoekt of man met een maatje meer, er is voor iedereen wel een interessante partner.

Ieder profiel bij Relatieplanet wordt gecontroleerd op authenticiteit.

Relatieplanet.be is een datingsite die zich richt op laagdrempelig, anoniem en veilig online daten. Om gebruik te maken van de site moet je profiel aanmaken welke zal worden gecontroleerd op authenticiteit.

Gratis daten bij Relatieplanet of uitgebreider lidmaatschap?

Relatieplanet.be heeft als grootste voordeel dat veel opties gratis toegankelijk zijn. Zo kun je kosteloos een profiel aanmaken en profielen van andere leden bekijken.

Wanneer je kiest voor een betaald lidmaatschap krijg je uitgebreidere opties. Je kunt dan bijvoorbeeld ook zien wie jouw profiel hebben bekeken, alle foto’s van anderen bekijken en gebruik maken van de datingcoaching. Lid worden maakt het vinden van een andere leuke single dus nog makkelijker. De gratis opties bieden echter ook mogelijkheden genoeg om in contact te komen met andere singles.

Relatieplanet

Beschikbare singles bij Relatieplanet.be zoeken op plaats, regio of kenmerken

Een ander voordeel van deze datingsite is dat er eenvoudige maar zeer nuttige zoekopties zijn. Zo kun je selecteren op land, regio of zelf stad. Zo kun je altijd een date vinden die in de buurt is mocht je dit willen. Ook kun je zoeken op leeftijd zodat je niet wordt overspoeld met profielen van mensen die toch niet binnen jouw leeftijdscategorie vallen. Relatieplanet.be maakt daten niet alleen leuk en gemakkelijk maar is ook nog een zeer gebruiksvriendelijk.

5 gedachten over “Relatieplanet.be”

 1. Ik net net hetzelfde vast wat de zoektocht naar mannen betreft. 6 keuzes waarvan allen al meer van enkele maanden, zelf meer dan een jaar, niet meer on-line geweest zijn.

  Beantwoorden
 2. Ik heb mij ook aangemeld bij Relatieplanet.be en een abonnement genomen. Ook kun je Nederlandse dames op deze site opzoeken.
  Er staan heel veel dames op, die al jaren (2016-2019.) niet hebben ingelogd en ook niet reageren.
  Ik heb hierover geklaagd, omdat er dan zeer weinig dames op site staan die werkelijk daten. Men wil in juni/juli 2020 het bestand opschonen………………..daar heb ik nu niets aan.

  Er zijn ook heel weinig dames die reageren……………………Ik vermoed dat zij veel berichten krijgen.
  Dan blijkt ook dat de niet betalende leden, zelfs beperkt berichten kunnen sturen.. Dat blijkt dat je op een groene knop moet drukken…………….om verder te kunnen. Dit staat niet vermeld op de site.Al met al valt mij deze site tegen. Maar zijn wel de beste site van Nederland!!!!!!!!

  Beantwoorden
 3. Ik betaalde voor 3 maanden via relatieplanet.be,
  maar zie nu dat ik enkel relatieplanet.nl kan zien.😱
  Wat nu,want de bedoeling is Belgische man te leren kennen.

  Beantwoorden
  • Als het goed is kunt u wel gewoon Vlaamse/Belgische singles vinden op de site. Zeker als u de zoekfunctie gebruikt. Hopelijk lukt dit, anders hoor ik het graag 🙂

   Beantwoorden

Plaats een reactie