Overzicht van datingsites in België / Datingsites Belgium

Datingsites algemeen

Relatieplanet.be is de grootste datingcommunity van België en Nederland waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Met meer dan 1250 nieuwe inschrijvingen per dag is de meest populaire en meest actieve datingsite van België.

Tesamen.be Niet de grootste of de bekendste, vermoedelijk wel de degelijkste. No-nonsense eerlijke dating, niet commerciële datingsite en als enige op internet geregistreerd en gecontroleerd door de Belgische overheid. Laagdrempelig, alle leeftijden.

Be2.be vindt leuke datingpartners, mensen met klasse, stijl, niveau en… een vleugje ondeugendheid! Alle profielen worden gescreend, één per één, alvorens ze online actief mogen zijn. Een Belgische ontmoetingssite die actief is in zowel het Noorden als het Zuiden van het land! Deze website is sinds 1997 getuige van duizenden mooie verhalen. Misschien kent u wel een koppel dat elkaar heeft leren kennen via deze site?

Metjou.be, met meer dan 1,3 miljoen leden in België en Europa een volwaardig alternatief voor Meetic. Heb jij moeite om het gesprek met andere single te openen via een datingsite? Maak dan gebruik van de standaardzinnen die Metjou.be voor jou in petto heeft. Kies een leuke single uit, kies een standaardzin, pas de tekst eventueel aan, verstuur het bericht en het gesprek is geopend! Gratis toegang tot alle profielen van andere singles.  Leuke datingsite voor jongeren maar ook perfect voor 30 en 40 plussers.

Meetic.be één van de grotere datingsites van België
Bij Meetic staan kwaliteit en service voor hun leden voorop. Meetic creëert een veilige en betrouwbare omgeving voor hun leden. Dit doen ze door actief de profielen te scannen en mee te kijken op de site om te kijken of de gedragscode toegepast wordt door alle leden. Meetic.be zet zich in om aan te sluiten bij de wensen van hun leden en zoekt continu naar verbeter mogelijkheden voor deze online datingservice. De site is niet voor niets een drie keer achtereenvolgens verkozen tot datingsite van het jaar!

Dating voor hogeropgeleiden

Match4me.be(TIP!) Datingsite voor hoger opgeleide singles. Liever een date op niveau? Ben u op zoek naar iemand met klasse? Match4me is de datingsite voor hogeropgeleide singles in België. Heeft u genoten van een opleiding op een Hogeschool of Universiteit dan is dit zeker iets voor jou. Bezoek Match4me.be

Parship.be- Voor Parship is hoogopgeleid het minimum. Parship richt zich daarom op financieel gevestigde Belgische single met Klasse. Deze datingsite is iets duurder en trekt daarom een iets exclusiever publiek aan. Wel duur en er zijn talrijke klachten ook. Dat je de foto’s niet kunt zien is niet echt van deze tijd. Aanmelden is wel gratis bij Parship.be .

Dating voor 50 plussers

50plusmatch.be – (TIP!)een datingsite die zich volledig richt op actieve alleenstaande 50 plussers. Wie zegt dat online daten alleen voor de jeugd is zit er helemaal naast. Leven begint pas bij 50! Bezoek 50plusmatch.be

seniorengeluk.be – de gemiddelde leeftijd van seniorengeluk ligt hoger dan die van 50plusmatch. Op seniorengeluk vindt u alleenstaande ouderen van ongeveer 55 tot zelfs ruim boven de 80. U bent nooit te oud om te genieten van het leven! Inschrijving is gratis. Bezoek Seniorengeluk.be

50Plusrelatie.be, Voor singles van 40 jaar en ouder. De 50 plus dating en relatie site voor België en Nederland. De afgelopen jaren hebben meer dan 80.000 vrijgezellen van 40, 50 en 60 Plus zich ingeschreven op deze succesvolle site.

50Liefde.be is, volgens hun website, de grootste datingsite voor 50 plussers. Met een hoog slagingspercentage, ongeveer een gelijke verhouding mannen en vrouwen en handmatig gecontroleerde profielen. Kortom, als je 50, 55 of 60 Plus bent is het zeker de moeite waard om je in te schrijven op deze serieuze en laagdrempelige datingsite.

Dating voor alleenstaande ouders

Alleenstaande moeder en op zoek naar een partner of vriendschap?

Er zijn veel single moeders in België. Door de zorg voor kinderen, werk en andere activiteiten hebben alleenstaande moeders en vaders relatief weinig tijd om contacten te maken met andere singles. Online daten is dan een prima oplossing. Want online daten kan je ook ’s avonds doen als de kinderen op bed liggen of naar school zijn. En mobiel daten ( met je telefoon ) is heel erg handig. Op de website alleenstaande mamas.be vind je duizenden single ouders ( alleenstaande mama’s en papa’s ) die op zoek zijn naar een levenspartner, nieuwe relatie of vriendschap. Het is meer dan een datingsite voor singles moeders en vaders, het is een community voor alleenstaande ouders. Of je nu een single moeder van 22, 28, 30, 40 of 45 jaar bent, je vindt op de website alleenstaande mamas vele duizenden single parents die een nieuwe liefde proberen te vinden. En je nieuwe partner ook van je kind(eren) moet gaan houden, is het prettig als hij zelf ook kinderen heeft.

Schrijf je nu in op alleenstaande-mamas.be en ontdek dat er ontzettend veel leuke alleenstaande vaders in België zijn die op zoek zijn naar jou.

Alleenstaande-mamas.be – Ben je aan alleenstaande moeder dan is Alleenstaande-Mamas.be wellicht iets voor jou?  Alleenstaande-mamas.be is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Het is de grootste kans leuke alleenstaande vaders ( en moeders ) te ontmoeten.

Beste datingsite voor alleenstaande vaders.

Alleenstaande-papas.be is de beste datingsite voor alleenstaande papa’s.

Wat voor single moeders geldt, geldt ook voor alleenstaande vaders.

Als je als single papa op zoek bent naar een leuke vriendin dan is de kans groot dat je die vindt op een website met single mama’s.  Zij weten immers als geen ander wat het is om als alleenstaande ouder een kind op te voeden en zoeken een partner die ook in de kinderen wil investeren. Online daten met singles moeders biedt een grote kans op het vinden van een nieuwe en gelijkgestemde partner. Of je nu een alleenstaande vader van 24, 28, 30, 35 of 42 bent, deze datingsite voor single papa’s biedt alleenstaande vaders en moeders van 20 tot 50 jaar perspectief. Schrijf je nu in en ga online daten.

Alleenstaande-papas.be – Ben je u een alleenstaande vader? Schrijf je dan nu in bij Alleenstaande-Papas.be. Dit is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa’s in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.Het is de grootste kans om een leuke single mama te vinden.

Dating voor singles met een maatje meer

Beste datingsite België voor singles met maatje meer.

Maatjemeer-match.be – Ben je alleenstaand en heb jij een maatje meer dan gemiddeld?

Voelt dat als een drempel om te gaan daten? Dat is dan geheel onterecht! Een groot deel van de singles met een kilootje extra is bang voor de reacties van anderen en schrijven zich daarom niet in bij een datingsite. Jij niet toch? Er is een speciale datingsite voor singles met een maatje meer. Hier zijn er geen drempels. Maatjemeer-match.be biedt je de kans om online te gaan daten en de kans op het vinden van een gelijkgestemde partner is groter dan bij de “gewone datingsites”. Voor singles met een maatje meer in heel België.

Maatjemeer-match.be is een datingsite voor volslanke alleenstaanden, privacy en vertrouwen is gewaarborgd.

Dating in de regio

Stedendating.be – Uiterlijk en persoonlijke eigenschappen zijn het belangrijkste voor het vinden van een leuke partner. Om elkaar goed te leren kennen is het nodig om veel tijd met elkaar door te brengen. Dat gaat nu eenmaal eenvoudiger als je niet te ver bijelkaar vandaan woont. Bovendien is stedendating.be ervan overtuigd dat je eerder een klik en veilig gevoel hebt bij de ander als die uit dezelfde regio komt. Stedendating en buurtdating zijn leuke manieren om singles in je eigen buurt of regio te leren kennen.

Datingeasy.be – Datingeasy.be is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder en is een reguliere datingsite waar alle datinggroepen zijn vertegenwoordigd. Je kunt op de datingsite naar andere singles zoeken en selecteren op bijvoorbeeld eigenschappen en voorkeuren of op overeenkomende interesses bij jou in de buurt.

Dating voor lesbiennes en bi-seksuele vrouwen

girls.g-dating.be – Simpel, een datingsite voor lesbiennes en biseksuele vrouwen. Veilig, vertrouwd en anoniem daten op internet voor homoseksuele vrouwen in Vlaanderen die op zoek zijn naar vriendschap, een date of meer.

Dating voor erotische contact

Victoria-milan – (TIP!) Casual Dating is een open vorm van dating, waarin de daters niet bang zijn er openlijk voor uit te komen waar zij naar opzoek zijn. Een casual date kan van alles zijn: Een flirt, een langdurige relatie, een eenvoudige one-night stand of een opwindend erotisch avontuur. Victoria-millan.be combineert niveau, stijl en erotiek en biedt uw bezoekers spannende afwisseling. Victoria-millan.be richt zich op doelgroup van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel.

RegioSwingers.be – Heeft u al langere tijd een relatie en kan uw sexleven een boost gebruiken? Hebben jullie van alles geprobeerd en is de spanning uit jullie liefdesleven verdwenen? Ben je benieuwd hoe het is om na al die jaren de liefde te bedrijven met iemand anders? Met respect voor elkaar en wat jullie in al die jaren hebben opgebouwd kun je in contact komen met andere stellen die openstaan om hun erotische liefdesleven te delen. Schrijf je in bij Regioswingers.be en kom in contact met gelijkgestemde koppels.

Ondeugend-daten.be – Gratis, anoniem en spannend daten op de grootste erotische datingsites van België. De alleenstaande mannen en vrouwen in België willen maar één ding, een erotische date zonder al teveel moeilijkheden. Let op: de leden op deze website communiceren duidelijk over hun motieven en bevat erotisch getint materiaal.

Plaats een reactie