Meetic.be is één van de grotere datingsites van België. Meetic is sinds 2002 actief en is onderdeel van het Franse Meetic. Bij Meetic staan kwaliteit en service voor hun leden voorop. Meetic creëert een veilige en betrouwbare omgeving voor hun leden. Dit doen ze door actief de profielen te scannen en mee te kijken op de site om te kijken of de gedragscode toegepast wordt door alle leden. Meetic.be zet zich in om aan te sluiten bij de wensen van hun leden en zoekt continu naar verbeter mogelijkheden voor deze online datingservice. De site is niet voor niets een drie keer achtereenvolgens verkozen tot datingsite van het jaar.

Meetic heeft een bestand van duizenden singles die opzoek zijn naar een relatie. De leden hebben zich met uitgebreid profiel geregistreerd. Volgens Meetic.be zijn er door het daten al vele succesverhalen bekend. Door te daten hebben al veel singels hun ware liefde ontmoet en zijn er al veel relaties ontstaan.

Via Meetic.be leg snel en gemakkelijk contacten met andere singles. Leden kunnen over de hele wereld chatten via de MeeticMessenger. Wanneer je je ingeschreven hebt kun je direct zoeken tussen de singels die ingeschreven staan. Iemand gevonden waar het mee klikt? Dan kun je contact maken via een bericht. Als het klikt na een schriftelijke contactperiode, dan kun je over gaan tot een echte date.

Inschrijven via Meetic.be is gratis en vrij eenvoudig. Een nadeel van Meetic,be is dat zij nogal een ingewikkelde en niet makkelijke te vinden tarieven structuur hanteren voor hun leden. Meetic hanteert allerlei extra opties waarmee de mogelijkheden in het abonnement uitgebreid kunnen worden. Wij adviseren om eerst een gratis dating account aan te maken. Als dit bevalt kan er altijd overgestapt worden op een betaalt account.

Meetic.be biedt kortom een perfecte datingsite met veel mogelijkheden. En biedt een goede kans om te daten, de perfecte partner te zoeken of een duurzame relatie aan te gaan met een man of vrouw.