Androidgebruikers hebben vaker seks op de eerste date

Een grote online datingsite heeft een onderzoek gehouden waaruit is gebleken dat Android gebruikers vaker seks hebben op hun eerste dat dan andere smartphonegebruikers. Dit onderzoek heeft plaatsgevonden onder Canadese gebruikers. Zo’n 62 procent van Android gebruikers zegt weleens seks te hebben gehad op de eerste date tegen 57 procent van iPhone gebruikers en 48 procent van BlackBerry gebruikers.

Naast dat Android gebruikers vaker met iemand het bed induiken na de eerste date gebruiken zij ook vaker datingsites. Ongeveer driekwart van alle Android eigenaren heeft een of meerdere malen een datingwebsite bezocht.

Andere nutteloze maar leuke feitjes zijn dat BlackBerry eigenaren vaker alcohol nuttigen tijdens de eerste date dan iPhone en Android gebruikers. Mensen met een iPhone nemen na een date het snelst weer contact op met de ander. Tenslotte is er een grote kans dat online daten zich afspeelt op het toilet, voor Android gebruikers althans want zij gebruiken hun telefoon het vaakst tijdens een bezoek aan het kleine kamertje.

Plaats een reactie