Braziliaanse mannen boos om dating-app Lulu

Wanneer je aan het libido van mannen in Brazilië komt, worden ze boos. Zo ervaarde de populaire datingapp LuLu met 3 miljoen gebruikers onlangs. Nadat de app werd galanceerd in het Zuid-Amerikaanse land ontstond er een hoop ophef.

Met de app kunnen zowel mannen als vrouwen scrollen door hun vrienden op Facebook en een beoordeling geven. Probleem volgens de Braziliaanse mannen is echter dat vrouwen de mannen kunnen beoordelen op looks, persoonlijkheid en bovendien seksuele prestaties. Mannen kunnen dit niet doen en alleen hun eigen profiel bekijken. De Braziliaanse mannen voelen zich dan ook geschonden in hun privacy.

Een Braziliaanse student is een rechtszaak begonnen tegen LuLu omdat hij zich in zijn eer voelt aangetast. In andere landen waar de app op dezelfde manier werkt kwamen er helemaal geen protesten. De Braziliaanse cultuur hecht dus duidelijk meer waarde aan eer en privacy dan bijvoorbeeld de Amerikaanse. 

Bekijk ons handige overzicht van datingsites België om erachter te komen op welke manier je in België in contact kunt komen met leuke singles.

Plaats een reactie