Datingtips 50 plus dating

Ook bij 50 plus dating zijn er dating tips die belangrijk zijn.

De redacteur van deze website datingtips.be is zelf ook vrijgezel en heeft zich niet lang ingeschreven op een 50 plus datingsite, namelijk 50plusmatch.be. Profiel aangemaakt, foto’s geplaatst en op zoek naar een leuke date. Bij het plaatsen van de profielfoto op de betreffende 50 plus datingsite gelijk al een probleem. De profielfoto zou niet aan de normen van de datingsite voldoen. Omdat ik deze profielfoto al op 2 andere datingsites had geplaatst waaronder een datingsite voor vegetariërs en één voor wandelaars, heb ik de hulpdesk van de 50 plus datingsite gevraagd alsnog de foto te plaatsen en dat werd toen gedaan. 

Dating tip 1:  Als de redactie van een datingsite je profielfoto weigert, neem daar niet zomaar genoegen mee.

Een vermelding op een 50 plus datingsite zonder profielfoto werkt niet.

Datingtip 2.  Of je nu een 50 of 60 plusser bent, ook op een datingsite voor 50 plussers is het belangrijk dat er een goed duidelijke profielfoto van je wordt geplaatst. Je hebt dan gewoon 3 tot 5 keer meer kans op reacties van leuke 50 + vrijgezellen. Heb je geen goede foto’s, ga dan naar een fotostudio en laat door een professionele fotograaf foto’s maken. Het is een investering die je misschien wel de liefde van je leven oplevert.  Ook als je als vrouw een leuke man zoekt, leuke foto’s plaatsen. Ook 50 plus mannen willen weten hoe je er uit ziet voor ze berichtjes gaan sturen.

Ook op een datingsite voor 50 plussers moet je voorzichtig zijn.

Of je nu aan het daten bent op een 50, 55 of 60 plus datingsite, ook op datingsites voor 50 plussers en senioren moet je voorzichtig zijn met het geven van persoonlijke gegevens zoals je adres, e-mail adres en vooral telefoonnummer.  Ook op 50 plus datingsites hebben mensen nep profielen aangemaakt en er is maar één doel.  Jou geld afhandig maken. Denk niet, dat gebeurt mij niet??? Als je vlinders in je buik hebt, doe je rare dingen.  Datingtips voor 50 plussers blijven hard nodig.

Op een 50 plus datingsite is de kans op een serieuze relatie het grootst.

De meeste 50 plus datingsites in België en Nederland zijn betaalde datingsites met serieuze vrijgezellen. Deze 50 plus mannnen en vrouwen zijn over het algemeen op zoek naar een serieuze relatie.  De kans op het krijgen van een serieuze relatie is op een dergelijke datingsite groot, ook al omdat ongeveer de helft van de ingeschreven singles man is en andere helft vrouw. Dating tip 4 van vandaag: Ook op een 50 plus dating site komen de leuke vrijgezellen niet aanwaaien. Je moet zelf actief zijn en regelmatig inloggen en je profiel aanpassen.  Je moet wat voor de liefde over hebben maar als je er werkt van maakt is de kans op een serieuze en liefdevolle relatie groot.

 

Plaats een reactie