Vakantiehuisje met jacuzzi

Dating tip: Iemand gevonden waar je verliefd op bent, huur een huisje met jacuzzi.

Het is je gelukt. Nadat je 4 maanden op een datingsite ( Relatieplanet ) hebt gestaan, heb je iemand ontmoet waar je verliefd op bent geworden.  Jullie kennen elkaar al behoorlijk goed, het klikt en het is nu tijd om der vruchten van de liefde te proeven. Wij hebben een goede datingtip voor je om je verliefdheid en passie te kunnen vieren.  Om alle remmen los te kunnen gooien.  Ga een weekend erop uit samen en huur een vakantiehuisje met jacuzzi. Een dergelijk wellness vakantiehuis ontspant en is de ideale voedingsbodem voor de liefde. Je kunt een 2 persoons vakantiehuis een buiten jacuzzi en binnen sauna huren, de ultieme plek om te genieten van wellness, elkaar en het ontspanningsgevoel dat gaat komen.

In een vakantiehuis met jacuzzi, kun je helemaal jezelf zijn.

Als je met zij tweeën een weekendje weg wilt en je huurt een hotel met wellness dan kun je je daar zeker ook ontspannen.  Je hebt echter veel minder privacy dan in een privé wellness vakantiehuis. En als je de liefde uitbundig wilt vieren, heb je natuurlijk ook geen pottenkijkers nodig. Je kunt je wellness weekend zeker in een vakantiehuis met jacuzzi vieren want veel van deze relax vakantiehuizen zijn ook voor een weekend of lang weekend te huur.

Vakantiehuisje met open haard, ook romantisch.

Tenslotte nog een laatste datingtip. Als en vakantiehuis met jacuzzi buiten jullie budget valt, kan je ook kiezen voor een vakantiehuis met open haard en ligbad of bubbelbad.  De open haard samen aansteken, een rood of wit wijntje erbij, lekker snacken en de remmen van de liefde gaan ongetwijfeld ook los. In de volgende aflevering op deze blog meer dating tips.  Wist je bijvoorbeeld dat de geur van iemand mede bepaalt of de die persoon aantrekkelijk vindt of niet??? Als je iemand hebt ontmoet via “een datingsite”  en je vindt die vrouw of man leuk, moet je toch eens in het echt afspreken…. die jacuzzi komt later wel.

 

Plaats een reactie