De grootste online dating leugens

Met het enorme aanbod van social media en dating websites speelt een groot deel van het sociale leven van veel mensen zich online af. Een groot nadeel hiervan is dat mensen zich online anders kunnen voordoen dan zij in het echt zijn. Vooral bij online daten kan dit leiden tot grote tegenvallers.

De meest gemaakte leugen online gaat over grootte. In het bijzonder mannen ronden de centimeters het zachts gezegd vaak naar boven af. Daarnaast liegen zij vaak over hun vermogen en eigendommen om indruk te maken op een vrouw. Wanneer het financieel gezien even niet voor de wind gaat zullen veel mannen dit verzwijgen. Een van de makkelijkste leugens om online te maken betreft uiterlijk, en dit wordt dan ook vaak gedaan. Sommige mensen gebruiken foto’s en profielinformatie van anderen om indruk te maken.

Leugens op datingsites.

Onlangs de vele dating leugens leent het internet zich perfect voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Wanneer je niet te naïef te werken gaat en je even goed verdiept in iemand kun je vaak een goed beeld van een persoon schetsen.

Dating tips nodig?

Als je wilt weten waar je bij het kiezen van een datingsite op moet letten en hoe je de kans op een succesvolle date vergroot,kijk dan eens bij de beste 10 datingtips. Voor beginnende daters en vergevorderden.

Plaats een reactie