Gebroken hart

Een gebroken hart, online daten niet verstandig.

Als je aan een verbroken liefdesrelatie een gebroken hart hebt overgehouden is het meestal niet verstandig om al online te gaan daten.

Dat is, althans onze dating tip. Om een nieuwe relatie aan te kunnen gaan, is het belangrijk dat je de pijn die je hebt na een verbroken liefdesrelatie verwerkt hebt.  Daten kan helpen om bepaalde zaken in je leven te verwerken maar een gebroken hart blokkeert serieuze dating pogingen.  Een gebroken hart betekent dat je bol staat van emoties, van liefdesverdriet en nog geen nieuwe relatie aan kunt gaan.

De tijd heelt zelfs een gebroken hart.

Zelfs een gebroken hart kan na verloop van tijd geheeld worden. Soms duurt het een jaar voor je over de pijn van een verbroken relatie heen bent, soms duurt het vele jaren.  Het kan zelfs zijn dat je nooit over het verlies van een verloren liefdesrelatie heen komt maar er wel leert mee om te gaan.

Als je jong bent, kom je ( meestal )  sneller over een gebroken hart heen.

ben je heel erg verliefd op iemand geweest, ben je jong en is die relatie met veel pijn verbroken?? Jonge mensen komen in de regel veel eerder over een verbroken relatie heen. Jonge mensen hebben nog een heel leven voor zich en dat biedt veel kansen, ook in de liefde.  Daarentegen, ben je 50 of 60 plusser dan heb je leren te relativeren.  Je weet wat het leven je kan brengen en bent iets gehard voor wat betreft het verwerken van verbroken relaties.  Natuurlijk is het verwerken van een gebroken hart voor iedereen anders.  Als het echte liefde was, zal de pijn voor jong en oud groot zijn.  Online daten tijdens een verwerkingsproces na een verbroken relatie is voor bijna niemand aan te bevelen.

Kom je niet over een verbroken relatie heen??? zoek professionele hulp.

Ben je al jaren depressief omdat je niet over een verbroken relatie heen komt??  Heb je nog steeds het gevoel dat je hart doormidden gebroken is?? Zoek professionele hulp.  Je huisarts kan je doorverwijzen naar een professional die gespecialiseerd is in rouwverwerking.

Plaats een reactie