Maatjemeer Match

Single en volslank?? Schrijf je in bij Maatje Meer.be

De Amerikaanse en Europese bevolking wordt steeds zwaarder. Bijna 40 procent van de inwoners van West-Europese landen zijn te dik. Hoewel bijna de helft van de bevolking dus te zwaar is blijft het voor zwaardere singles lastig om een date te vinden. Online daten is een optie maar hier wordt vaak toch als eerst geoordeeld op foto en dus uiterlijk. Dikke ( volslanke ) mensen zijn daarnaast bang voor beledigende reacties. Maar natuurlijk zijn er voor singles met overgewicht ook leuke mogelijkheden om te daten. Bijvoorbeeld via de datingsite Maatje Meer. Volslank zijn, is geen beperking om te daten!

Een maatje meer kan extra aantrekkelijk voor andere singles zijn.


Maatjemeer-match.be springt op dit probleem in door zich speciaal te richten op het samenbrengen van de iets zwaardere singles. Via deze site kun je chatten en daten en zijn al vele nieuwe vriendschappen en relaties uit ontstaan. Het is dus geen probleem om een gezellige date te vinden als je volslank bent en een maatje meer hebt. Veel single mannen en vrouwen vinden een maatje meer zelfs extra aantrekkelijk.

Het gaat om liefde of vriendschap, niet om een maatje meer.

Maatjemeer-match.be streeft een veilige en vertrouwde omgeving na waar singles met een maatje meer elkaar beter kunnen leren kennen. Om van deze datingsite gebruik je maken moet je eerst een inschrijven en een profiel aanmaken. Het is zeker niet zo dat je ook je gewicht moet invullen en dat dit openbaar wordt. Maatjemeer-match.be richt zich wel op de volslanke singles maar gewicht is niet het centrale onderwerp, dat is liefde en vriendschap. Voor veel singles met overgewicht is deze site een ware uitkomst. Elke dag ontstaan er via de site nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties.

Schrijf je nu gratis bij Maatje Meer in.

Ben jij een single met een maatje meer en op zoek naar een nieuwe liefde of vriendschap?? Schrijf je nu gratis in bij de datingsite voor mensen die wat overgewicht hebben. Je bent nog maar enkele stappen af van een leuke date,

Plaats een reactie