Kinderen op kot = reden om vreemd te gaan

Vreemdgaan tijdens je relatie, vreemd of niet?

Het kan gebeuren dat je ontzettend veel van je parter houdt maar dat er geen liefde meer in bed is. Er wordt niet meer geknuffeld, er is geen spanning meer. Wat te doen?  Ga je stiekem een avontuurtje zoeken, bespreek je het met je partner en schrijf je je in op een site als Secondlove.be?

Secondlove.be, als je behoefte hebt aan liefde naast je relatie.

Kinderen uit huis?  Gebrek aan aandacht en fysiek contact?

Second Love, van flirten tot een affaire met een zwoele minnaar
Secondlove.be is een website die zich richt op buitenechtelijke relaties. Uit onderzoek van deze site bleek dat veel getrouwde mensen zich inschreven wanneer de kinderen het huis uit gingen. Het blijkt dat veel ouders zich eenzaam gaan voelen wanneer de kids uit huis zijn.

Ongeveer de helft van de leden zeggen het moeilijk te hebben met het vertrek van hun kind uit huis. Een vijfde beweerde zelfs dat dit de reden was tot inschrijving op de site. Wanneer het kind het huis uit gaat om bijvoorbeeld te gaan studeren ontstaat er een gat in het leven van de ouders. Dit gat proberen zij op te vullen door zich in te schrijven op sites als Secondlove.be. Veel van deze mensen zeggen dat er na het vertrek van hun kind een afstand ontstond tussen hen en hun partner. In sommige gevallen was het hebben van een kind het enige wat de relatie nog goed hield. Wanneer het kind het huis verlaat en ouders meer tijd over hebben krijgen ze meer behoefte aan seksuele aandacht.

Vindt je partner jou niet meer aantrekkelijk?

Het gebeurt natuurlijk ook vaak dat een relatie gebaseerd op passie, veel knuffelen en lichamelijk contact verandert in een relatie waarbij je als “broer en zus”door het leven gaat. En dat terwijl je een grote behoefte aan intimiteit en vrijen hebt. Vreemdgaan kan dan een reactie zijn. Met of zonder medeweten van je partner.

Lees meer over vreemdgaan en vreemdgaan dating.

Plaats een reactie