Mobiel daten wint snel aan populariteit in België

Mobiel daten, lekker makkelijk.

De smartphone is voor veel mensen niet meer uit hun leven weg te denken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ook steeds meer relaties ontstaan via online dating apps. Dat online daten een booming business is, is onderhand wel duidelijk. Jaarlijks wordt over de hele wereld 4 miljard dollar omgezet door online datingbureaus.

Online daten met een app

Er zijn vele apps zijn die de mogelijkheid geven tot online daten. Daardoor kunnen singles op elk moment en op elke plek zoeken naar andere singles. De laagdrempeligheid van dating apps zorgt ervoor dat ook mensen die niet eerder aan online daten hebben gedaan de stap nemen. Alleen al in Belgie zijn ongeveer 250 websites waar alleenstaanden in contact gebracht worden met andere alleenstaanden. Veel van deze websites hebben ondertussen de meerwaarde van mobiel daten erkend en een app ontwikkeld. Zo’n app is door iedereen gemakkelijk te gebruiken. De online dating met apps wordt een hype.

Voornamelijk Tinder, Happn en Bumble zijn populaire dating apps. Ook Hinge is in opkomst. Badoo is ook een bekende app, maar kwalitatief qua aanbod wat minder.

Plaats een reactie