Single mama? Zo voorkom je de grootste datingfouten

Datingfouten single ( alleenstaande ) mama’s.

Het is voor alleenstaande moeders vaak lastig om weer het single leven in te duiken. Op zoek gaan naar een nieuwe partner kan onwennig voelen en wil daarom niet altijd lukken. Want je hebt een mislukte relatie achter de rug en wilt niet beschadigd raken door een nieuwe relatie. Wanneer je echter de bekende datingfouten vermijdt kun je weer snel ‘in vorm’ komen. Er zijn duizenden single mama’s in België die ook een relatie breuk achter de rug hebben.

Gedraag je na een breuk niet afstandelijk naar mannen.

Fout nummer 1 is dat veel moeders zich na een breuk afstandelijk gedragen. Ook omdat je je kind wilt beschermen. Het is juist zaak om je fijn te gaan voelen bij je nieuwe relatiestatus. Lang alleen zijn kan leiden tot passief worden en hierdoor wordt alleenstaande mannen les ontmoeten alleen maar moeilijker. De gemakkelijkste manier om weer te gaan daten is inschrijven bij een online dating website. Maar dan wel eentje voor single ouders. Je kunt zo in alle rust en in jouw tempo op zoek naar leuke mannen. Als je een geschikte datingsite voor alleenstaande ouders gaat zoeken, kom je diverse sites voor single papa’s en mama’s tegen.

Ga je daten?? Doe rustig aan en verken “de markt”.

Wanneer je een date hebt gevonden is het niet verstandig gelijk alles te geven. Begin rustig aan en date met meerdere singles zodat je kan bepalen waar je naar op zoek bent. Tot slot moet je je nieuwe potentiële partner niet te snel kennis laten maken met je kinderen. Wanneer de relatie dan stukloopt hebben de kinderen hier geen schade van.

De datingsite alleenstaande mamas, ideaal voor single moeders

Ben je op zoek naar een geschikte datingsite? Kijk dan eens op alleenstaande-mamas.be een datingsite speciaal voor alleenstaande moeders. Dan weet jij en die ander direct waar ie aan toe is. Op deze datingsite voor singles mamma’s kom je de leukste single papa’s tegen. Mannen die ook alleenstaand zijn en vaak co-ouder zijn. Het voordeel is dat ze gewend zijn met kinderen om te gaan.

Plaats een reactie