Vrouwen zoeken een eerlijke vent, mannen een seksgodin

Datingsites enquete.

Een grote internationale datingsite heeft een grote enquête gehouden onder haar gebruikers over belangrijkste eigenschappen bij een partner. Uit dit onderzoek zijn een aantal opvallende en interessante feiten gebleken. Zie onze eigen datingtips voor een brede blik op online dating en de vele valkuilen.

Vrouwen vind eerlijk en betrouwbaarheid bij mannen het belangrijkst.

Zo zegt 67 procent van de vrouwen eerlijkheid bij een man een van de belangrijkste eigenschappen te vinden. Of een man goed is in het huishouden en metroseksualiteit vinden vrouwen het minst belangrijk. In tegenstelling tot vrouwen denken mannen meer aan de seksuele kant van een relatie.

Mannen vinden goede sex het belangrijkst.

Een derde van hen zegt op zoek te zijn naar een ware seksgodin. Zelfverzekerd en onafhankelijk zijn, zijn dingen die mannen het minst belangrijk vinden bij een potentiële partner. Zo’n 37 procent van de mannen vind het leuk als een vrouw hen uitvraagt.

Relatieplanet.be

Een woordvoerder van Relatieplanet.be kan niet verklaren waarom vrouwen zoveel waarde hechten aan eerlijkheid. Een van de mogelijkheden is dat zij vroeger bedrogen zijn of ervaringen hebben met mannen die hun beloften niet nakwamen.

Plaats een reactie