Als je haar maar goed zit

Je eerste dating afspraakje, zit je haar goed?

Eindelijk is het zover, je bent een vrouw van 40 hebt na een aantal keren te hebben gedated via de website Relatieplanet.be, een eerste afspraakje.  Maar welke kleding moet je aan, moet je nog snel naar de kapper en hoe bereid je je voor op je eerste dating afspraakje?  Hier wat dating tips die je helpen ter voorbereiding va je eerste afspraakje.  Het belangrijkste onderwerp bij veel vrouwen  “als mijn haar maar goed zit”.

Gebruik een natuurlijke shampoo.

Als je wilt dat bij je eerste dating afspraakje je haar goed zit en tegelijk mooi, natuurlijk en glanzend is, gebruik dan een natuurlijke shampoo. Dat is een shampoo zonder parabenen, weekmakers, sulfaten en siliconen. Een natuurlijke shampoo is vaak gebaseerd op kruiden en omega olie. Soms wordt er olijfolie en rozemarijn in een natuurlijke shampoo verwerkt. Olijfolie bevat vitamine E en dat is goed voor de gezondheid voor je haar. Je zult zien dat als je vaak een natuurlijke shampoo gebruikt je haar voller wordt en gaat glanzen.

Kleed je mooi maar niet te verleidelijk.

Een ander dating tip bij je eerste afspraakje is dat je je als vrouw zeker mooi moet kleden maar niet te verleidelijk. Net zoals bij een sollicitatie gesprek, word je ook bij de eerste date mede beoordeeld op je uiterlijk en te sexie wordt niet door alle mannen gewaardeerd. Als het een dating afspraakje is nadat er een date tot stand is gekomen via een erotische datingsite ( ook vreemdgaan ) zoals Secondlove.be is het een ander verhaal. Als je met een man in contact bent gekomen via Secondlove.be wordt wel van je verwacht dat je verleidelijk gekleed bent.

Dating tips voor 50 plussers.

Als je een 50 plusser bent en een eerste afspraakje hebt gemaakt, bijvoorbeeld via de site  50plusmatch.be ,gelden er weer heel andere regels dan bij een dating afspraakje bij jonge mensen. Als 50 plusser is het vooral zaak om betrouwbaar over te komen en is het veel minder belangrijk om indruk te komen. Natuurlijk geldt ook bij dating afspraakjes tussen 50 plussers dat je er verzorgd uitziet en je haar goed zit, maar betrouwbaarheid, zorgzaamheid en eerlijkheid zijn veel meer relevant dan uiterlijke kenmerken. Doe vooral gewoon en blijf ook bij een eerste dating afspraakje jezelf. Dat is de dating tip die wij 50 plussers willen meegeven.

 

1 gedachte over “Als je haar maar goed zit”

  1. Eerste dating afspraakje.

    Ook niet onbelangrijk, zorg ervoor dat je wat gegeten en gedronken hebt voor je eerste afspraakje. Ook als je zenuwachtig bent, is het belangrijk dat je niet met een lege maag aankomt. En.. neem een bakje koffie, thee of frisdrank. Vermijd alcohol op je eerste afspraakje.Wie weet zeg je dan dingen waar je later spijt van krijgt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie