Bijzondere datingsites

Datingsites, past op ieder potje een dekseltje?

De meeste datingsites in België en Nederland zijn gericht op de grote doelgroep. Singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Maar wat nu als je 2.10 meter lang bent, of veganist bent of een spiritueel persoon??? Zijn daar dan ook speciale datingsites voor?? Is er bijvoorbeeld een datingsite voor lange mensen, een spirituele datingsite of een site waar je kan daten met vegetariërs of veganisten? Hieronder wat extra informatie.

Datingsite voor lange mensen.

Er is een datingsite die bedoeld is voor lange mensen. Als je bijvoorbeeld een vrouw bent van 190 cm en je zoekt een man die minimaal 10 centimeter langer is dan je zelf bent, is de datingsite voor lange mensen, voor jou misschien wel de beste datingsite. Maar de meeste “gewone datingsites” hebben ook de mogelijkheid om te zoeken op kenmerken zoals lengte en postuur. Denk aan normaal postuur, slank, volslank, ( maatje meer ) enzovoort. Kortom, er is een datingsite voor lange mensen maar ook bij de gewone datingsites zoals Relatieplanet of Tesamen.be kan je leuke vrijgezellen zoeken die lang zijn.

Datingsites voor spirituele mensen.

Ben je spiritueel, vrijgezel en op zoek naar een spirituele vrouw of man als maatje of levenspartner?? Er zijn een aantal spirituele datingsites die met name geschikt zijn voor spirituele singles.  Vaak zijn deze spirituele singles hoger opgeleid en hebben ze een zelfstandig beroep zoals yoga docente. Bekende spirituele datingsites zijn Netsamen en Spiri Date. De kans dat je een spirituele single vindt is op een spirituele datingsite vele malen groter dan op een reguliere datingsite.

Datingsite voor vegetariërs en veganisten.

Steeds meer mensen stoppen met vlees en vis eten en een groeiende doelgroep stopt helemaal met de consumptie van dierlijke producten zoals eieren, melk en kaas. Als je strikt vegetariër of veganist bent, vrijgezel en op zoek naar een levenspartner die ook tegen dierenleed is, is het een optie om je in te schrijven op een datingsite voor vegetariers of veganisten. Eén van die datingsites is Vegadates, een site en tevens community voor vegetariërs en veganisten. Overigens kan je bij de meeste gewone datingsites ook zoeken op het kenmerk “veganisme” of “vegetariër”.  Maar een specifieke relatie site voor vegetariërs en veganisten biedt veel extra kansen. Overigens vind je op datingsites voor hoger opgeleiden ook relatief veel mensen met een vegetarische of veganistische levenswijze, bijvoorbeeld op de site

 

1 gedachte over “Bijzondere datingsites”

Plaats een reactie