Wil je afvallen? Ga vreemd!

Afvallen met vreemdgaan??  Fabel of waarheid?

Vreemdgaan is een effectieve manier om de overtollige kilo’s eraf te krijgen. Althans volgens een onderzoek gehouden onder 3000 personen door een datingsite voor getrouwde mensen. Meer dan 50 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen zei af te zijn gevallen tijdens hun affaire. Vrouwen verloren gemiddeld zo’n 2,7 kilo en mannen zelfs 4,5 kilo.

Stress kan voor gewichtsverlies zorgen.

De reden voor het gewichtsverlies tijdens het plegen van overspel blijft onduidelijk. De beste verklaring is dat de stress van het plegen van overspel invloed heeft op het gewicht van iemand. Wanneer je constant bezig bent met liegen maak je adrenaline aan en gaat je hart sneller kloppen. Doordat ook je bloeddruk stijgt ga je sneller calorieën verbranden dan normaal. Bekend was al wel dat je van stress kunt afvallen.

Oudere mannen en overspel bij jonge vrouwen.

Of het plegen van overspel opweegt ( gezondheid )  tegen het beweerde gewichtsverlies valt natuurlijk te betwijfelen. Uit onderzoek is namelijk ook gebleken dat mannen die een affaire hebben een grotere kans hebben op een hartaanval. Met name oudere mannen die een jonge vrouw hebben ontmoet voor hun overspel, moeten dat wel eens met hun gezondheid bekopen.

Lees ook het artikel speciaal over vreemdgaan datingsites waar je discreet kunt vreemdgaan.

Plaats een reactie